دوست عزيز
متاسفانه تمامي شرايط شما رو من هم تجربه كردم و مي دونم كه چه سختي داري مي كشي مخصوصا كه بهش علاقه داري (مثل من) اما بايد با سياست تر و عاقلانه تر رفتار كني . راستش اصلا موافق نيستم كه حواست به گوشيش نباشه . البته نه كاملا و دائم بلكه هر از گاهي اگر شرايطش بود چك كن. نبايد بگذاري كار به روزي بكشه كه چشم وا كني و ببيني زندگيت رو از دست دادي و سرت تو برف بوده . حواست رو به زندگيت جمع كن عاقلانه برخورد كن و اصلا به روش نيار كه باز هم داري چكش مي كني بذار فكر كنه بهش اعتماد داري. اگر چك مي كني بخاطر زندگيته نه بخاطر حسادت و ....
ولي اين رو هم در نظر داشته باش اگر اين رابطه هم نباشه ، اعتيادش رو جدي بگير . اعتياد زندگي رو از هم مي پاشه و فرد معتاد اولين چيزي كه از اعتياد مي گيره دروغگوييه. خيلي زن ها و دختراي معتاد هستند كه بخاطر تامين موادشون حاضرن تو هر رابطه اي قرار بگيرن. حتي اگر مردي نخواد خودشون رو بهش تحميل مي كنن و اون هم چون اعتياد داره باهاش همسو ميشه. درد اين رنج رو كشيدم و دارم بهت مي گم مهمتر از دوست دختر گرفتنش، اگر ميخواي نجاتش بدي و زندگيت از هم نپاشه اول مسئله اعتيادش رو حل كن.
موفق باشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)