به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 دی 99 [ 19:06]
    سطح
    61
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    به نظرم آقای عبرت شما به خاطر توقع های زیاد همسرتون دچار یک تفکر اشتباه شدید اونم اینکه:
    فکر می کنید همه به مردها به عنوان ماشین پول ساز نگاه می کنند و هر کسی پول نداشته باشه ... در حالی که اشتباه می کنید به نظر من و بیشتر خانم های دنیا:
    ارزش هر فردی رفتار و تفکر اوست.
    اینکه شما اینقدر در مورد پول حرف میزنید که به نظرم شما خودتون بیشتر پول دوست هستید ( به خاطر خواستن زن کارمند به خاطر پول)
    و در آخر شما خیلی ناراحت هستید به خاطر اتفاقی که پیش اومده و می خوایید تقصیر این اشتباهات رو گردن کس دیگه ای بندازید مثلا گردن مادرتون ، که این بی انصافیه چون شما بچه نیستی و باید خودت تصمیم می گرفتی ، مجبور که نبودی
    نمی خوام بهتون بد و بیراه و یا بگم چرا مشکلتون رو نوشتید
    چون همینکه مشکلتون رو تو این سایت نوشتید نشون میده که طلاق برای شما هم سنگینه و از اینکه زندگی تون رو از دست میدید ناراحت و شاکی هستید.
    اما به نظرم به جای شاکی بودن سعی کنید زندگی تون رو بسازید و اگر فکر می کنید همسرتون خیلی پول پرست هستند باهاشون صحبت کنید و اگر به نتیجه نرسیدید اون وقت اقدام به طلاق کنید.
    اینم بگم اصلا عجولانه و از روی عصبانیت و شاکی بودن تصمیم نگیرید
    تصمیمات الان شما خیلی مهمه . اما باز در مورد مشکلاتتون فقط در مورد پول دوست بودن همسرتون گفتین . خوب مگه قبل ازدواج متوجه این موضوع نشده بودید؟
    شاید همسرتون هم از روی عصبانیت چنین واکنش هایی نشون میده که باعث شده شما چنینی فکری داشته باشد. موفق باشد . منتظر جواب منطقی تون هستم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 23:50]
    سطح
    10
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی همدم نمایش پست ها
    به نظرم آقای عبرت شما به خاطر توقع های زیاد همسرتون دچار یک تفکر اشتباه شدید اونم اینکه:
    فکر می کنید همه به مردها به عنوان ماشین پول ساز نگاه می کنند و هر کسی پول نداشته باشه ... در حالی که اشتباه می کنید به نظر من و بیشتر خانم های دنیا:
    ارزش هر فردی رفتار و تفکر اوست.
    اینکه شما اینقدر در مورد پول حرف میزنید که به نظرم شما خودتون بیشتر پول دوست هستید ( به خاطر خواستن زن کارمند به خاطر پول)
    و در آخر شما خیلی ناراحت هستید به خاطر اتفاقی که پیش اومده و می خوایید تقصیر این اشتباهات رو گردن کس دیگه ای بندازید مثلا گردن مادرتون ، که این بی انصافیه چون شما بچه نیستی و باید خودت تصمیم می گرفتی ، مجبور که نبودی
    نمی خوام بهتون بد و بیراه و یا بگم چرا مشکلتون رو نوشتید
    چون همینکه مشکلتون رو تو این سایت نوشتید نشون میده که طلاق برای شما هم سنگینه و از اینکه زندگی تون رو از دست میدید ناراحت و شاکی هستید.
    اما به نظرم به جای شاکی بودن سعی کنید زندگی تون رو بسازید و اگر فکر می کنید همسرتون خیلی پول پرست هستند باهاشون صحبت کنید و اگر به نتیجه نرسیدید اون وقت اقدام به طلاق کنید.
    اینم بگم اصلا عجولانه و از روی عصبانیت و شاکی بودن تصمیم نگیرید
    تصمیمات الان شما خیلی مهمه . اما باز در مورد مشکلاتتون فقط در مورد پول دوست بودن همسرتون گفتین . خوب مگه قبل ازدواج متوجه این موضوع نشده بودید؟
    شاید همسرتون هم از روی عصبانیت چنین واکنش هایی نشون میده که باعث شده شما چنینی فکری داشته باشد. موفق باشد . منتظر جواب منطقی تون هستم
    من در مورد شناسنامه سوال کردم که جوابمو گرفتم و ناراحتیم فقط و فقط به خاطر همینه

ولی بعضی از خانوما تا دیدن یه مرد بدون مهریه داره راحت میشه، دوباره مثل تاپیک قبلی بحث رو منحرف کردن!

خوب مگه قبل ازدواج متوجه این موضوع نشده بودید؟

نه به هیچ عنوان، تعریف هایی که من از این دختر شنیدم عبارتند از:

1000 تومن از باباش پول نمیگیره ( از دروغ های بزرگ هزاره ی سوم !!!)
    فقط عشق و محبت برام مهمه!!!!!!!!!!!! (یعنی اگه یه مدت پول نبود اصلا جای نگرانی نیست!)
    به خاطر سادگی و پاک بودن باهات ازدواج کردم (یعنی مهمترین معیارم همینه، پول نیست !!!)
    و...

که تمام این حرفا بعد ازدواج نقض شد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)