برادر گرامی مطلب زیر را از وبلاگ خانواده برتر براتون پیدا کردم.امیدوارم کمکتون بکنه.
چرا یه پسر دبیرستانی نباید ازدواج آسان داشته باشه؟
- سه شنبه هفتم آبان 1392 - 20:23
- دسته بندی : مسائل جنسی پسران
- نویسنده: محسن نجفی
من 17سالمه ولی اصلا نمیخوام بفهمم که چرا یه پسر دبیرستانی نباید ازدواج آسان داشته باشه,من از هشت سالگی استمناء و توبه کردم تا اینکه شش ماه پیش مکه به نام من و خانواده ام دراومد(در اوج بی پولی),التماس خدارو کردم که بابا خیلی از بهجت هات کعبه رو ندیدن چه برسه به من شیطان صفت اما گفت تو رو چه بکار خدایی خلاصه رفتم مکه با کوله بارگناه,من هفت ماهه استمناء رو ترک کردم ولی الان نمیخوام گناه کنم وبارها شده از خود خدا خواستم که تو که همه کاره ای یه دختر نشد بیوه نشد یائسه اما هنوز افاقه ای نشد,ما در مملکت اسلامی هستیم . چرا نباید صیغه در دبیرستان ها رایج باشه؟چرا فقط طلاب باید تو سن کم ازدواج کنند؟چرا؟چرا؟
پاسخ :
سلام
یک توصیه ی کلیدی برای شما و امثال شما دارم ؛
سعی کنید مسائل جنسی رو از اولویت های زندگی روزمره تون خارج کنید .
قبول دارم که تحمل فشار جنسی برای امثال شما ! خیلی سخته ولی راه خلاصی از اون فشار ، چیزی که مد نظر شماست نیست .
چرا گفتم برای امثال شما ؟!
حدس می زنم ( شما تهمت تلقی نکنید ) که اگه نگم بیشترین وقت افرادی مثل شما ، ولی بخش قابل توجهی از اوقات بیکاری چنین افرادی احتمالا با پرداختن به مسائل جنسی سپری میشه ! مثلا فکر و خیال جنسی یا کنترل نکردن چشم و ...
شرایط کنونی این افراد مثل اینه که روزه باشن و برن تو آشپزخونه ! فکرش رو بکنید از یه طرف روزه است و گرسنگی و تشنگی بهش فشار میاره و از طرف دیگه خوردنی های خوشمزه بهش چشمک میزنن ! بیچاره چه زجری که نمی کشه ؟!
خب این آقا یا خانم ، چکار باید بکنه که هم روزه اش رو خراب نکنه و هم از شر چشمک های ! اون خوراکی های خوشمزه نجات پیدا کنه ؟
بهترین راه این نیست که از آشپزخونه بیاد بیرون ؟!
بعضی ها شاید بگن مثال خوبی نبود . چون اون شخص می تونه به امید این که چند ساعت دیگه می تونه از اون خوراکی ها استفاده کنه خودش رو آروم کنه ولی دختر و پسر مجردی که نمی دونه کی وقت افطارش ! فرا می رسه چکار کنه ؟
یکی از دوستان حرف قشنگی زد که با توضیحات اضافه خدمت شما عرض می کنم؛
ما دو نوع غریزه داریم:. غریزه ی نانجیب و غریزه ی نجیب
گرسنگی و تشنگی یه غریزه ی نانجیب به حساب میاد چون بدون دعوت میاد سراغ ما و تا اون رو رفع نکردیم دست از سرمون بر نمیداره . اگه محلش نذاریم ما رو می فرسته اون دنیا ! بنابراین هیچ راهی برای فرار از اون وجود نداره الا این که به حرفش گوش کنیم !
ولی میل جنسی یه غریزه ی نجیب و مودبه !
در اکثریت مواقع ، تاکید می کنم در اغلب اوقات تا نریم سراغش اونم سراغ ما نمیاد ! اوقاتی هم که سراغ ما میاد اگه تحویلش نگیریم مثل بچه ی آدم راهش رو میگیره و میره ! حتی اگه این کم محلی 1000 بار هم اتفاق بیافته باعث مرگ نمیشه ! . فقدانش موجب مختل شدن سلامتی هم نمیشه .
پس عزیزان یادتون باشه ، وقتی اون غریزه ی نجیب اومد سراغتون ، درب رو به روی اون باز نکنید ، از همون پشت در با کمال ادب و احترام عذرش رو بخواید و بگید فعلا وقتش نیست . انشاء بعدا که شرایطش فراهم شد خدمت شما خواهیم بود !
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)