به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    عزیزم سیاست همینه دیگه. نمیگم اینکار خوبه؛ اما گاهی تظاهر کردن لازمه. مهمترین کار سیاست مدارا اینه که تظاهر میکنن با همه(مردم، رقبا؛حکومت...) موافق هستن ولی در نهایت کاری که به نفعشونه رو می کنن.
    یه چیزی رو درگوشی بهت میگم از من نشنیده بگیر؛ اکثر مردا زن عاقل و منطقی دوست ندارن. یه دوستی داشتم که خیلی عاقلانه رفتار می کرد بعد شوهرش رک و راست بهش می گفت اینجوری نباش. چون وقتی منطقی ازم چیزی میخوای حس می کنم با یه مرد طرفم و ازش انتظار جبران دارم. با لوس بازی ازم بخواه که فکر کنم وظیمه! برای همین میگم مخالفتت رو علنا بیان نکن. این مثه اعلان جنگ میمونه. سعی کن هروقت اعصابت خورد میشه بری تو فاز مظلومیت.
    قرار نیست یه شبه همه چیز درست بشه. مرحله به مرحله... بزار فکر کنه پدر اونو از پدر خودت هم بیشتر دوست داری. حالا که خونوادش هم اینجوری میخوان که دیگه عالیه. احساسات منفیتو واسه خودت نگه دار یا با دوستات درددل کن. اصلا بیا اینجا بگو. فقط قسمت فرشته گونه رو به همسرت نشون بده. بزار همسرت فکر کنه همه چی آرومه. اینجوری خونوادش هم کمتر جرات می کنن جلوش زیراب تو رو بزنن. الان هرچی بگی فکر می کنه از سر کینه و لج بازی میگی. ولی وقتی با خونوادش در صلح و صفا باشین؛ هزار تا بهانه میشه برای نرفتن پیششون جور کرد. حداقلش اینه که دیگه علنا بهت بی احترامی نمی کنن.
    .
    راستی در مورد مادر شوهرت چیز خاصی نگفتی. نمی تونی از در دوستی باهاش وارد شی؟! اگه روش کار کنی می تونه بهترین پشتیبان باشه!
    .
    در مورد خونوادت، یه مثال می زنم: بگو مثلا بابام فلان کار رو میکرد(یه چیز کوچیک، از غذا ایراد می گرفت، جورابشو مینداخت زیر مبل...) من دلم میخواست شوهرم اینجوری نباشه و.. ولی خب بالاخره بابامه. هرکاری هم بکنه باز به گردنم حق داره. دلم نمیخواد باعث ناراحتیش بشم...
    اگه توهین کرد جوابشو نده. بحث نکن که بابام فلان حرف رو زد چون اینجوری شد، یا نباید ناراحت میشدی چون... بگو بابام رو دوست دارم و دلم براش تنگ شده حتی اگه بد باشه! چه جوابی می خواد بده؟!
    اگر هم جوابی داشت بگو تو(همسرت) هم منو دوست داری با اینکه ایراداتی دارم. اگه مدتی منو نبینی دلت برام تنگ نمیشه؟(اینا رو به زبون هندی بگو)
    وقتی اروم و شادین بگو که پدرت اصل و ریشه توئه و ازینکه بشنوی بهش توهین کنن ناراحت میشی حتی اگه حق داشته باشن. از همسرت بخواه که اگه از خونوادت ناراحت شد با ملایمت بهت بگه وگرنه خیلی خیلی غصه میخوری.
    .
    درمورد خواهرت بهانه بتراش که بالاخره هرچی باشه خواهرمه؛ اگه نرم عروسیش مردم چی میگن، اون بد باشه دلیل نمیشه منم بد باشم (در راستای ادامه دادن تصویر فرشته)؛ اگه نریم مردم فکر می کنن به خاطر برادرت ناراحتی... هزار تا از این بهانه ها میشه آورد.
    .
    البته قرار نیست این روند همیشه ادامه پیدا کنه. در این بین هروقت میری خونه خودتون و برمیگردی خیلی زیر پوستی از خوبی های خونوادت واسه همسرت حرف بزن. مثلا از غذایی که مامانت پخته برای همسرت بیار و بگو خیلی خوشمزه بود گفتم کاش تو هم کنارم بودی و با هم میخوردیم. مامان پیشنهاد داد واست بیارم... یه چیزای کوچیکی مثل این که در دراز مدت اثرش رو میزاره. عجله نکن.

2. 2 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

tannaz joon (دوشنبه 25 آذر 92), جاثیه (جمعه 29 آذر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)