نقل قول نوشته اصلی توسط mis-marjan نمایش پست ها
جناب abbas خیلی خوبه که دوست داری عاقلانه همسرتو انتخاب کنی و سراغ دوستی هایی که صرفا از روی احساسه نمیری
در مورد اختلاف نظر با خانواده سعی کن خواستگاری های پی در پی و شاید خسته شدن و ناامید شدن باعث نشه که شما از یه سری خواسته هات صرف نظر کنی حتی شده چندین سال به دنبال همسر مورد نظرت بگرد ولی کوتاه نیا (منظورم ملاک هایی که خیلی برات مهمه مثل پاکی و تیپ شخصیتی)
البته نمیدونم خانوادت موافق این هستن یا نه ولی من پیشنهاد میکنم به دوستان یا همکارا هم بسپاری که مورد مناسبی برات معرفی کنن مسلما تا حدودی شما رو میشناسن و شما هم کمی از معیارات براشون بگو اینطوری سریعتر به نتیجه میرسی
اما خواسته های مادی خانوما من حق میدم که خانوما از شرایط مادی شما مطلع بشن و کاملا طبیعیه اما چند دنگ خونه و مهریه های بالا واقعا انتظار زیادیه و به هرکسی برمیخوره که بخوان با معیار پول و مادیات بسنجن

با تشکر از شما ممنونم ازتون

این پست خیلی بهم امید داد ممنونم
ولی واقعیتش اینه که من خودم کوتاه نمیام ولی خانواده من جوری هستن که نمی شه براوتن توصیف کنم
من از خانواده ام راضیم از مادرم و پدرم و بهشون مدیونم چون با تربیتشون منو به این جایگاه رسوندن ولی من شاید اگه الان بیام یه دختر رو انتخاب کنم از روی صمیمیتی که بین من و خانواده ام هست از نظر اونا ممکنه با انتخابم صرف نظر شه اونم می دونم دلیلش جز صمیمت چیز دیگه ای نیست
در خصوص دوستان من باور کنید که امروزه افرادی که با من در ارتباطن فقط به دنبال دوستی هستند چرا؟ چون نه کار ثابتی دارند نه شخصییت قابل توجهی به همین دلیل نمی خوام این کارو کنم می ترسم یه جورایی
به هر حال این پستتون منو خیلی شاد کرد ممنونم ارتشون