نقل قول نوشته اصلی توسط الی تنها نمایش پست ها
سلام خانومی من تمام تاپیک های شما رو خوندم و متاسفانه به نظرم به زور طناب پوسیده ای رو دو دستی گرفتی و ولش نمیکنی به نظرم در زندگیت نیاز به مقداری قاطعیت داری....
شیدا خانم در تیر ماه به شما گفتند که چند وقت برو خونه پدرت ؟ آیا رفتی؟ به نظر من از یه مشاور به صورت حضوری کمک بگیر چون اینجا تا حدودی راهنمای ها تو گرفتی ... و به نظرم کار نصفه نیمه انجام ندادنش بهتر از انجام دادنشه
من پیشنهاد میکنم به صورت سر بسته با پدرت در مورد اختلافاتت صحبت کن....شتر سواری دو لا دولا نداره....تا الان که خودت نتونستی زندگیتو درست کنی همین الان همت کن و اول برو پیش یه مشاور خوب و به صلاحدید اون با خانوادت صحبت کن و درکل تصمیم زندگیتو بگیر.....و از این رخوت و تنبلی بیرون بیا....الان ممکنه فرصت واسه شروع یه زندگیه دیگه داشته باشی و جند سال دیگه........
ممنونم عزیزم. متاسفانه خانوادم زیاد در جریان مشکلاتم نیستن.ینی من نذاشتم بفهمن..از بی احترامیهای شوهرم تو جمع متوجه اخلاق گندش میشن اما نمیدونن تو خونه 1000 برابر بدتره.متاسفانه تو شهرمون مشاور حاذق نداریم...مشاوره تلفنی هم فکر میکنم خیلی هزینه داشته باشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مانلي نمایش پست ها
شما تلاش داري چي رو حفظ كني؟
شوهرت بهت احترام نميذاره، بهت دروغ ميگه و بهش اعتماد نداري، بهت خيانت ميكنه، مدت طولانيه رابطه‌ي جنسي باهات نداره، اعصاب و روانت رو به هم ريخته و ...
واقعا اين زندگي ارزش اين همه تلاش و از خود گذشتگي تو رو داره؟؟
دوست داري چي از بقيه بشنوي؟؟
به كسي ميشه فرصت دوباره داد كه در بقيه موارد براي خانوادش كم نذاشته، همسرش رو آزار نداده، از خيلي جهات تامينش كرده،... تو اين مورد ميشه گفت انسان جايزالخطاست و ميشه بهش يه فرصت دوباره داد.
نه اينكه هزار تا عيب و ايراد داشته باشه و روح و روانت رو داغون كرده باشه بعد اينجور خطايي هم بكنه.
خودت بايد براي خودت يه كاري بكني.
هنوز جووني و پر از انرژي، زندگيت رو جوري كه لايقش هستي بساز.
ممنونم مانلی عزیز.در اینکه لیاقتم خیلی بیشتر از زندگیه فعلیمه شک ندارم.من گذشتهای خیلی زیادی داشتم که هیچوقت به چشم شوهرم نیومده...برا جداییی باید خیلی قوی شم.دلم میخواد در اوج قدرت ترکش کنم نه با ضعف و وابستگی...