به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    اصولا بنده با طرز تفکر خودم جواب میدم،
    اگر مورد خوبی رو پیدا کنم و خدا بهم قدرتی بده که بتونم موضوع رو به مادرش و بعد از قرار با پدرشون بگم و جواب بله رو بگیرم دست دست نمیکنم

ایشون از خودشون مطمئن نیست، یا میشه گفت که اطمینان به نفس اش پایین هست یا از نظر مالی ترس و واهمه داره به هر حال واقعا کسایی که ازدواج درست میکنند این فکر ها رو دقیق میکنند.
    تا شناخت از طرفتون نداشته باشم نمیتونم اطلاعاتی بهتون بدم ولی بهتره که قضاوت بد نکنید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط simai نمایش پست ها
    :: این دخترا هستن که انتخاب می کنند نه پسرا ::

من بار ها تو این انجمن گفتم که الان 90 درصد دخترا جامعه ما افسردگی دارن که شاید ازدواج نکنند یا خواستگار نداشته باشند در صورتی که اونا همه کاره هستند و هیچ قدمی نمی زارن یعنی خودشون اصلا نمی خوان.خوده اسلام هم آشنایی برای ازدواج رو مشکل نمی دونه پس چه عیبی داره

یعنی مردا دوست دارن که زن ها یه کاری بکنن می شه اینو بیشتر توضیح بدین ؟چون من خودم جز افرادی هستم که خیلی با این حالت ها رو به رو می شم و همیشه چون اذیت می شم رها می کنم طرف مقابلو و می گم تصمیم جدی نمی خواد بگیره دیگه . از نظر من یه زن نمی تونه مردی رو که نمی تونه تصمیم بگیره متقاعد بکنه تا حرکتی انجام بده نزدیک می شی قاطی می کنن دور می شی یه جور دیگه قاطی می کنن عملا این وسط می مونی چیکار کنی لطفا آقایون نظر بدن؟

آمار رو نمیدونم از کجا اوردی چون سیستم در این مورد نداریم که رقم دقیق بگه بماند...
    ازدواج نکنند بهتره یا با روانی ازدواج کنند؟ ببین الان یک کلمه ای رو به عنوان فحش در نظر میگرند و هر وقت شما این کلمه رو شنیدید میگید طرف فحش داد خب جامعه - ایران - عرف میدونه که درخواست کننده پسر باشه، یک مورد از دوستان بود دختره بسیار آدم از هر لحاظ بنده هم مامور بودم آمارشو بگیرم واسه یکی! به رفیق ما پیشنهاد داد رفیق ما رد کرد !!!!! چی چون آقا این حرکت دختر رو زشت میدید !

تو عشق بازی بیشتر مرد برای زن باید زمان بذاره پس بیشترین جنبه لذت از رابطه رو زن میبره (آدم های ایران با هم فرق میکنند) البته اگر عاشق این کار نباشیم که با زنمون عشق بازی داشته باشیم که رختخواب که میشه جهنم...

از طرفی هم ملت روی دختری که پیشنهاد دوستی و ازدواج میده رو برچسب میزنند که در بعضی از مواقع طرف واقعا با دل خالص اومده جلو مثلا مورد بالا که گفتم.
    چون دیگه دختر ها هم وقتی پسری میبینند که متعهد هستش و بلده چطور با زن رفتار بکنه که یه گوشه نمیرند بشینند تا طرف بیاد ازشون خواستگاری کنه. شما هم باید زرنگ باشید.
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : چهارشنبه 18 دی 92 در ساعت 21:56 دلیل: اصلاح بعضی اشتباهات در این پست.

2. کاربر روبرو از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده است .

medaso (شنبه 19 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)