سلام نازنین خانوم عزیز
فکر کنم من براتون جزو جدیدا باشم
اولا طبیعیه.. نمیدونم چند سالتونه؟ بهر حال بشر هیچوقت از خودش راضی نیست
ضمنا اینکه تو زندگی مشترک تونستی مشکلاتتو حل کنی میدونی چقد مهمه؟ خیلیییییییی
اگه به هنر علاقه داری خوب پس شروع کن.. بگرد تو محله تون کلاسشو پیدا کن یا خوداموز یاد بگیر. خیلی هنرا رو میشه خوداموز یاد گرفت خانوم عزیزیه خانوم معروف ایرانی تو 50 سالگیش شروع کرد یادگیری سفال بطور خوداموز طوریکه نمایشگاه همم میزد
گول این چیزا رو نخور که میرفتم فلان رشته فلان میشد... منم بهترین دانشگاه فوق لیسانس مهندسی دارم
الانم انقدر ساده و کم توقع زندگی میکنم که حد نداره.. هنر دوست دارم و میخام برم دنبالش. میگم یعنی همه این فکر از سرشون میگذره که ایا راهم درست بود؟
هروقت این فکرا میاد سراغت به این فکر کن که خودتو و تصمیماتتو تو این چند سال دوست داشته باشی و بپذیری
نکته دیگه اینکه: نمیدونم میانه ت با خدا چطوره؟ اما اگه قبول داری جن و انس رو نیافریده جز اینکه عبادتش کنن پس بدون با عبادتش به هدفت میرسی
خیریه رو منم خیلی دوست دارم خیلی خوبه خوب کاری نداره برو یه جا افتخاری خدمت کن چیزی بلدی یاد بده
یا هر کمک دیگه ای اینکه مشکلی نداره
به سرنوشت هم اعتقاد داشته باشی بدک نیست.. یعنی فکر کنی من سعی کردم درست مسیر انتخاب کنم و درست طی کنم.. پس دیگه باقیش از کنترل تو خارج بوده
من مشاور و اینا نیستم
خواستم دوستانه با شما حرف بزنم![]()

یه خانوم معروف ایرانی تو 50 سالگیش شروع کرد یادگیری سفال بطور خوداموز طوریکه نمایشگاه همم میزد

علاقه مندی ها (Bookmarks)