نظر شخصیه من اینه که قبل از ازدواج باید مثل یک دیکتاتور رفتار کنی و فقط به خودت رفتار کنی
یعنی اگه علاقه داری حتما برای خواستت تلاش کنی
ولی اگر بی علاقه ای هر مرحله ای که باشه(دوستی آشنایی نامزدی و ...) باید ادامه راه رو متوقف کنی
و در نهایت بعد از ازدواج باید یه آدم بساز باشی و دیگه فقط به خودت فکر نکنی
یکی از دوستان یجا گفت یه درصد بالایی از دختر ها قبل از ازدواج روابط جنسی رو تجربه میکنند
اون دسته که تجربه نمیکنند که خوش بحالشونه چون در آینده عذاب وجدان و ناراحتی ندارن
اما با اون دسته ای که تجربه میکنند باید چکار کرد ؟
(من فقط مبنا رو حرفهایی که شما زدید میذارم)
بیشتر میخوام در مورد روی دیگه سکه صحبت کنم
دوست عزیز از نظر من اون دختر حال و هوای سختی رو داشته و نتونسته با مشکل عاطفی که براش پیش اومده بوده کنار بیاد پس از لحاظ روحی داغون بوده
اینو در نظر بگیر حالا چیز دیگه ای که باید درنظر بگیری اوضاع جامعه است
توی خیابون کلی مر هست که مثل گرگ دنبال اینن که هر روز با یه دختر رابطه برقرار کنن و برای همین هم از هیچ تلاشی دست بردار نیستن و هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدن
اگه دقت کرده باشی یه دختر که از کنار خیابون بخواد رد بشه هزار تا ماشین جلوش می ایسته و براش بوق میزنن تا سوار کنن و ول کن طرف نیستن یا اگه یه دختر توی یه محیط مختلط مثلا کتاب خونه یا کلاس یا ... باشه هر چند دقیقه کلی پسر میان و شماره میدن و حرفایی که نباید بزنن میزنن
البته در این مورد هم نمیخوام بگم مقصر پسرا هستند ولی حقیقت اینه که پسرا هم تحت فشار هستند (چون نمیتونن تا سالهای سال شرایطشون رو برای ازدواج جور کنند مجبورن روابط نامناسب رو پیش بگیرن من اینکارشونو نمیخوام توجیه کنم خدا در قرآن میگه : افرادی که نمیتوانند ازدواج کنند باید پاکدامنی پیشه سازند تا خدا آنها را از فزون بخشی خود بی نیاز کند)
نمیخوام موضوع بحث رو عوض کنم اینا مقدماتی بود که باید میگفتم
پس دختری که دوسش دارید در شرایط روحی مناسبی نبوده (تحمل مشکلات عاطفی برای یه دختر به مراتب بسیار سخت تر از پسر هستش) و تحت فشار زیادی از پسر ها قرار گرفته و در نهایت دچار لغزش شده
که نتیجه اون عذاب وجدان و گریه است
من نمیخوام اشتباه دختر رو کوچیک کنم ولی هر کسی ممکنه این اشتباهو بکنه و یه لحظه دچار لغزش بشه
خود شما تا حالا اشتباه نکردی ؟
خدا وقتی که یه نفر اشتباه کنه و از اشتباهش پشیمان باشه و دیگه به سمتش نره نتنها اشتباهشو میبخشه بلکه گناهشو تبدیل میکنه به کار ثواب
حالا شما که بنده خدا هستی هم میتونی ببخشی و میتونی هم نبخشی
مثلا خدا در مورد قصاص حق رو به طرف مقابل داده تا قصاص رو اجرا کنه ولی گفته اگر ببخشید نیکو تره
پس میشه نتیجه گیری کرد که برای یه اشتباه هم همچین نظری داره
نکته مهم در مورد این دختر صداقت و وجدان و شخصیتشه(ممکن بود دختری باشه که قبل از ازدواج رابطه نداشته باشه ولی بعد از ازدواج به همسرش بار ها خیانت کنه )
مطمئن باش تا حالا بخاطر اشتباهی که کرده تاوان زیادی پس داده
و میتونست این موضوع رو بهت نگه ولی همین که بهت گفته نشانه هایی از اینه که توبه کرده و همچین توبه ای از سوی خدا قطعا پذیرفته هست
این دختر همونطوری که خودت گفتی به نظر من هم دختر پاکیه
اگر من جای شما بودم ازدواج میکردم و از این ازدواج استفاده ابزاری هم میکردم
یعنی وقتی که خدا منو اینطوری آزمایش میکنه (کسی رو جلوی راه من قرار میده که من با بخشیدنش میتونم آینده اشو تغییر بدم و از قرار گرفتن در محیط گناه دور کنم)
خب معلومه که وقتی که من روز حساب قراره در مقابل اعمالم پیش خدا جوابگو باشم ذره ای ترس وجودمو فرا نمیگیره چون من این بخشش رو کردم در حق دیگری و حال در مقابل کسی هستم که منو امتحان کرده و اینبار نوبت اونه که منو ببخشه و از گناهای من چشم پوشی کنه و ستار العیوب و بخشنده و بخشایشگره
خدا از روح خودش در ما دمیده پس ما هم میتونیم عیوب دیگرانو نادیدیه بگیریم
مطمئنا اگه هم نبخشی کار اشتباهی نکردی چون خدا همیشه بهترین چیزا رو برات میخواد و این خواست خدا بوده که اون دختر حقیقتو بهت بگه تا بهترین تصمیمو بگیری
همه این حرفارو به دو دلیل زدم 1. شما گفتید میخواهید به آرامش فکری برسید 2. شما گفتید فرد معتقد و مذهبی هستید
در نهایت اگر تصمیم بگیری باهاش ازدواج کنی باید از خودت مطمئن باشی که دیگه این موضوع رو مطرح نمیکنی تا به طرف مقابل آسیب روحی و روانی وارد کنی
یعنی باید نوع بخشیدنت بخشش برای همیشه باشه
خیلی خوشحال شدم که هنوزم دختری هست که تا این حد صداقت داره
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)