به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگارگر 1986 نمایش پست ها
    امشب زخم دلم رو حس کردم...امشب برای همیشه بخشیدم.تا ابد بخشیدم.وقتی خواستم ببخشم درد زخم دلم رو حس کردم.حس زخم رو سینم رو متوجه میشدم.
    شاید این تنها راه باشه.شاید باید ببخشم تا خودمم به ارامش برسم.
    شاید بخشش قلب من رو هم اروم کنه.به ارامش برسونه.
    خدایا کمکم کن.من رو حساب تو تصمیم گرفتم.من به تو توکل کردم...خودمو سپردم به خودت.من خسته شدم از این کشمکش درونی.خسته شدم از این احوال های بد...خسته شدم از این اندوه و زخم روح.شاید صلاحم تو این بود...خودت کمکم کن....
    درود دادا

نه بابا خدا نکنه اصفهانی باشم من شمالی ام استان گلستان هرووقت اینورا پیدات شد بگو شمارمو بدم قبلش هماهنگ باشیم در رم برم مشهد

خدا خیرت بده چقدی استرس داشتی بجون خودم دست و پام میلرزید میخوندم نوشته هاتو مثل این فیلمای هیجانی هستش نمیدونی آخرش چی میشه

ایول دمت گرم خیلی باهات حال کردم با این حرکتت کلی بهم انرژی مثبت دادی

تورو جان هرکی دوس داری دیگه توی یکی دیگه از این حرف نزن تورو خدا که با همین دسته بیل مغازه میکوبونم توی فرق سرت این چیه نوشتی؟

من واقعا به یه روانیه دیوانه ی بی مصرفه بدرد نخور تبدیل شدم.یکی که دیگه هیچ هویت و شخصیتی براش نمونده...یه ادم بی تفاوت.بی غیرت.یه ادم بی قید و بی مسوولیت که کارش شده دست انداختن مردم و از زیر کار در رفتن و دروغ گفتن..

یکچیز خوب یادت باشه من مغازه دارم با اوستاکار جماعت زیاد سروکار دارم و مسول خریدهای کوچیک و بزرگ توی کار ایزوگام و نصبش هستم از استاکارا توی این 4سالی که مغازه دارم خدا به سر شاهده فقط 2 تاشون کارشون خوبه و آدم سالمی هستن بقیه یا دزدن ایزوگام کمتر میخره به مشتری اضافه تر میده سودش از من بیشتره یا توی کارش یه جوری ایزوگام ها رو یمزنه اضافه تر بشه پول بیشتری بگیره و کارش خوب انجام نمیده.مسول خریدایی که خدا به سر شاهده از هر 10 تاشون 7تاشون یکجوری دزدن یا توی فاکتور قیمت اضافه تر میگن بزن یا تعداد رو بیشتر کن.

ولی تو چی ؟امثال تو خیلی کم هستن قدر خودتو بدون کسی که واسه یه دروغ گفتن اینجوری عذاب وجدان بگیره واسه من یکی خیلی قابل احترامه درود بر شرفت دادا

تو و امثال تو خیلی با ارزش هستین.راستی یه چیزی میگم شاید بی ربط باشه ولی مربوط میشه به همین نوشته دست و پا زدنت توی باتلاق حالا که بخشیدی بهت میگم چند سال قبل مجرد بودم خوشحال و سرخوش و خوشتیپ و خوش هیکل و جذاب و تودلبرو بودم پرورش اندام کار میکردم دوسال اولاش یکم شیکمم جلو بود مربی خصوصی داشتم اونموقع بهش در مورد شیکمم میگفتم و اینکه بزرگه میگفتم یکم حرکت نرمشی بریم تا شیکمم آب بشه یه جمله خوبی بهم گفت بعدا دیدم واقعا همون شد و درست میگه: بهم گفتش بجای تمرکز روی شیکمت سعی کن بالا تنت رو درست کنی حرکت پرس سینه و حرکت های شونه بیشتر کار کنی بعد یکی دوسال شیکمم خود بخود رفت عقب.توی باتلاقی که گیر کردی دست و پا نزن هرچی دست و پا بزنی بیشتر فرو میری اولین کار رو خوب انجام دادی که بخشیدی.کار دوم اینه سعی کنی بچسبی به کاری که بهش علاقه داری و درش استعداد داری همین شغلی که داری واقعا آفرین کارت درسته ما که بازارامون خرابه و درامدمون کم حداقل شما روی کارت تمرکز کن دلمون خوش باشه یه ریفیق داریم کارش درسته و درآمدش خوب

من برم امروز خوب کار کردم مشتری داشتم با خانومم و مهدیه سادات گردش روز خوش بچه ها بدرود

2. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (دوشنبه 21 بهمن 92), باران بهاری11 (سه شنبه 22 بهمن 92), شیدا. (سه شنبه 22 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)