سلام عزیزم اصلا اصلا اصلا نذار 1ثانیه هم به بچه دار شدن فکر کنه.با این شرایط اصلا درست نیست والا 2تا آوردی اینطوریه چه بسا 3تا.من با بچه مخالف نیستم ولی میگم هر چیزی وقتی داره نه؟خودمم مثل شما مادرم اما یه قلو.بنظرم منشا همه ی این رفتارشان به بیکاری مربوطه. خوب مرد باید کار کنه شاید چون شغل ثابتی نداره اینطور رفتار میکنه و از رفتار دیگران هراس داره که مبادا بهش ترحم کنن.مخصوصا نمیخواد جلو خانواده ی همسرش کم بیاره واسه همینم خیلی رفتار جدی نشون میده تا کسی جرات نکنه حرفی بزنه..چکار کنه خب اونم دیوار کوتاه تر از تو پیدا نکرده تا خروشم روش خالی کنه زیاد بهش گیر نده بهش توجه کن کاری کن قدرتی بدونه.من نفهمیدم که با پدر شهرت تو یه خونه ای یا طبقه ی فوقانی اونایی؟شهرت بیکاره چطور ولخرجی میکنه پولشو از کجا میاره؟باباش که نمیده.تشویقم کن دنبال کار بگرده و بهش بگو.که تو مرد منی و من بهت افتخار میکنم.وقتی هندونه زیر بغل مردا بزاریم یکم خودمونو دست بالا میگیرن و میشن یه تکیه گاه خوب اما زیادی هندونه هم خوب نیست!اگه هم سختیه تحمل کن باهاش مهربون باش تا جایی که میتونی از بحثها کناره گیری کن ادامه نده

علاقه مندی ها (Bookmarks)