سلام
خدایا فریادددددددددددددددد
من که داغ کردم .
خانم سارا ، اشتباه که نمیشه گفت ، لطفا به این غلط بیشتر از این ادامه ندید ( منظور ادامه ارتباطه ) ، تو یه پست دیگه هم گفتم ، این به ظاهر مردا ( در اصل نامردا ) یه قانون دارند :
" دختری که پتانسیل مورد سو استفاده قرار گرفتن را داره ، به من این حقو می ده که ازش سو استفاده کنم "
طرف شما جز پست ترینشون هست ، رسما برنامه ریزی کرده برای فریب شما ، به نظر من که با تجاوز هیچ فرقی نداره . کاش همون بار اول میومدید و پست میزاشتید .
من که می گم شکایت کنید ازش تا پدرشو درآرن . فریب یک دختر و سو استفاده جنسی جرم سنگینی است ، گرچه بهتون نمی آد همچین کاری کنید .
انعطاف بیشتر از طرف شما به هر نحوی که باشه ، باعث می شه مورد سو استفاده های بیشتری قرار بگیرید. لطفا ارتباطتونو کامل قطع کنید .
تاوان غلط های گذشته هم متاسفانه همسر آیندتون می ده ( کسی که شما را برای ازدواج انتخاب میکنه ) .
از وقتی با همدردی آشنا شدم ، این جور پست ها خیلی اذیتم می کنه ، متاسفانه اکثرا افراد بعد از بوقوع پیوست واقعه میان اینجا و مساله را مطرح می کنند .
بعضی وقتا می زنه به سرم برم یه تعداد زیادی تراکت با تبلیغ سایت همدردی چاپ کنم و راه بیفتم تو خیابون هر دختر 16تا 25 ساله ای که دیدم بهش یدونه بدم تا بیان تو سایت و قبل از اینکه این اتفاق لعنتی براشون بیفته آگاهی پیدا کنند .
البته این وظیفه سیستم آموزشی کشور هست که با شرایط کنونی من ازش قطع امید کردم .
با عرض معذرت بابت تندی نوشته هام

علاقه مندی ها (Bookmarks)