درود بانو شیده
همون اول بگم آی چقدی ما مردا شبیه همیم و چقدری آقاییممنم عاشق دوقلو بودم یکی دختر یکی پسر جنسمون جور بشه.خدا یه دختر خوشگل تپل و مپل شیطون نصیبمون کرده آی کیف میده ها میرم خونه تا یه کوچولو صداش میکنم هشا ماهشه سریع کلشو میاره بالا اینور و اونور ببینه کجام میاد بهم میچسبه تا بغلش کنم
1.نترسین اتفاقا بیشتر دوستون داره ولی من برعکس از یه چیزی میترسم بچتون دختر بشه و میدونین که دخترا هم بابایی هستن بهش حسودیتون بشه دخترتون همش بره بغلشاتفاقا من یکی خودم همسرمو الان خیلی بیشتر دوسش دارم چون یه دختر خوشگلم به جمع خانوادمون اضافه کرده الان خیلی بیشتر احساس خوشبختی میکنم و توجهم بهش بیشتر شده
2.هیچ اتفاق خاصی نمیوفته فقط یکم شیکم خانوم ها بزرگتر میشه که اونم بعد یکی دوسال برمیگرده تقریبا سر جاش( مگه شوهر شما یا بقیه ما مردا خانومامون رو برای هیکلشون دوس داریم که شما زنا اینارو مینویسین؟خیلی زشته این حرف نه تنها شما بلکه بقیه خانوم ها هم همینو میگن
3.حسش میادش نترسین وقتی بچه بیادش.خواهر خانوم خودم مثل شما ولی الان باید بیاین ببین چقدری تغییر کرده مهدیه سادات رو با خودش تا خانومم میاد میبرتش توی اتاقش و باهاش همش بازی میکنه. باید بیاین خونشون ببینی چجوری باهاش بازی میکنن اخه نوه اوله
4.کل لذت هایی که تا حالا بردی یکطرف صبح وقتی بچه ادم مخصوصا نوزادم باشه چند ماهه بیدار میشه یه طرف.بخدا خندشو میبینه آدم دست و پاهاشو میکشه(ببخشید باد شیکمشو خالی میکنه
) اصلا واسه خودش دنیاییه من که یه روزشم دوس ندارم از دست بدم بعضی وقتا خانومم ظهر میرم خونه میگه ساکت بزار بخوابه ولی از قصد صداش میزنم بیدار شه نیگام کنه بخنده یکم بازیش کنم.تا وقتی مادر نشده آدم یا پدر نشدی نمیتونی حس کنی نوشته هامو
5. آی که منم دوقلو دوس دارم بزار اولیش بیاد همچین پوستتونه بکنهمن یکی که یادم نرفته ماهی هشتاد فقط میدادم پول پوشک.خانومم به جای یارانه میگفتش ..رانه
ولی از من میشنوین امروز بهتر از دیروزه پشیمون میشی دیر عمل کنی. راستی فقط قبلش از الان جنسیت براتون مهمه البته تا 50% تاثیر داره برین دکتر تغذیه کمکتون میکنه

منم عاشق دوقلو بودم یکی دختر یکی پسر جنسمون جور بشه.خدا یه دختر خوشگل تپل و مپل شیطون نصیبمون کرده آی کیف میده ها میرم خونه تا یه کوچولو صداش میکنم هشا ماهشه سریع کلشو میاره بالا اینور و اونور ببینه کجام میاد بهم میچسبه تا بغلش کنم 
اتفاقا من یکی خودم همسرمو الان خیلی بیشتر دوسش دارم چون یه دختر خوشگلم به جمع خانوادمون اضافه کرده الان خیلی بیشتر احساس خوشبختی میکنم و توجهم بهش بیشتر شده
خیلی زشته این حرف نه تنها شما بلکه بقیه خانوم ها هم همینو میگن
ببخشید باد شیکمشو خالی میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)