سلام.همسرم کار داره وضع مالی خوبی نداره.بقیه مشکلات هم باید حل شه.من جلو بد دهنیمو خودم گرفتم.امروزم شوهرم بم توهین کرد...حتی یکم روش تو روی خانوادمم باز شده...من با تحمل جلو بد دهنیمو گرفتم.چندین باره من خوب شدم اون روز به روز داره بدتر میشه...
- - - Updated - - -
سلام.همسرم کار داره وضع مالی خوبی نداره.بقیه مشکلات هم باید حل شه.من جلو بد دهنیمو خودم گرفتم.امروزم شوهرم بم توهین کرد...حتی یکم روش تو روی خانوادمم باز شده...من با تحمل جلو بد دهنیمو گرفتم.چندین باره من خوب شدم اون روز به روز داره بدتر میشه...
- - - Updated - - -
خوبیاش:تلاش میکنه جلو بقیه بم چیزی نمیگه بحث رو تا 2 ماه پیش به خانواده ها نمیکشوند! بدیها:هر وقت قهر کنه و یا بحث کنیم از لحاظ جسمی و جنسی محرومم میکنه و برای من خیلی گرون تمووم میشه. بد هنی...سر قولش نموند من با تحمل کردن بد دهنیمو کتنرل کردم...معلوم نیست اهل زندگی بازه یا زندگی مذهبی....جدیدا داره روش تو رو خانوادم باز میشه...پیش مشاور نمیاد...گاهی شرط بندی میکنه سر نتیجه فوتبال...که من شدیدا سر حروم حلال حساسم...ولی اون دوستای خوبی نداره...شرط بندی میکنه پول میزاره ولی استفاده نمیکنه...من میگم کلا حرومه ولی اون میگه فقط سرگرمیه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)