سلام جناب بی کس.وقتی ادامه تاپیکتون رو خوندم انگار حرفای خودم بود که نوشته شده بود.چون مشکل منم دقیقا همینه و حتی به پزشک هم مراجعه کردم و آزمایش دادم و کاملا چک شدم.و هیچ مشکل و اختلالی نداشتم و دکتر برای خالی نبودن عریضه چنتا قرص ویتامینی برام نوشت.حتی تصمیم داشتم به پزشک مغز و اعصاب هم مراجعه کنم !
حواس پرتی و گاها فراموشی،پرحرف بودن ذهن و عدم توانایی در بیان چیزهایی که تو ذهنمه.و اتفاقا به این نتیجه رسیده بودم که در نوشتن راحت تر میتونم حرفامو بیان کنم.و افرادی که باهاشون چت میکنم همگی اعتقاد دارن که فرد بسیار خوش سر زبونی هستم و کم نمیارم.ولی در واقع اینطور نیس و نمیتونم رو در رو و به صورت پخش زنده اینهارو بیان کنم.و همینها باعث شده که اعتماد به نفس امثال من و شما کم باشه.
علت بیان این حرفام این بود که بین نوشته هاتون ذکر کردید :"شاید این طور انسانها در جامعه ما نیستن یا شاید تا به حالا من با آنها رو برو نشدم که آنچه که خودمم با طرفی حرف بزنم که هم زبون هم دیگر رو بفهمیم و هم در سطح گفتاریم پیشرفت کنم"
و خواستم بدونید که افرادی مثل شما هم هستن ولی تعدادشون کمه.و متاسفانه من هرجا میرم و مشکلمو بیان میکنم نمیتونن درک کنن،چون در موقعیتش نیستن.امیدوارم راهنمایی دوستان هم به شما کمک کنه هم به من![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)