به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام بهار عزیز.
    من کاملا درکت می کنم.به نظرم تو عجیب نیستی.
    بیشتر خانم ها عاطفی هستند و نیازشون به ازدواج بیشتر عاطفیه.من که خودم این طورم.یعنی تو زندگی مشترک آینده ام برام خیلی مهمه .
    و احتمالا هم از همون زنان بچسبی می شم که آقای کامران فکر می کنند.و حتما هم می خوام زندگیم عشقولانه (بر پایه عشق)و رومانتیک باشه!!! اصلا هم به نظرم این ها کارهای لوس و بچه گانه ای نیست.اگه این جور باشه من خودم اعلام می کنم که بچه ننه ،لوس و ننر هستم!

(اینو گفتم که اگه آقایی این تاپیک را می خونه بدونه که این عاطفی بودن ویژگی خیلی ازخانم هاست.)

نکاتی که روی مشکلت فکر کردم و به نظرم رسید موارد زیر هستند:

1) آدم ها با هم متفاوت هستند.
    اول باید قبول کنی که همسرت از نظر عاطفی بودن نسبت به تو پایین تر است و رفتارش نشانه بدی نیست که مثلا تو را دوست ندارد یا...
    بلکه تیپ شخصیتی او به این گونه است.این طوری کمتر ناراحت میشی.

2)دوم باید خودت یک جوری ناز کنی.تا اون جذبت بشه.

3)راستش من مجردم و واقعا نمی دونم این راهکار را که می خوام در ادامه بدم درسته یا نه.امیدوارم اگه اشتباهه یکی بیاد بگه.
    راهکاری که به نظرم می رسه اینه که از میل جنسی اش به نفع خودت استفاده کنی.یعنی روزهایی که به خوبی محبت دریافت کردی خیلی خوب پاسخش را بده و در غیر این صورت با کیفیت خیلی پایین تر.یعنی پاسخش را بده ولی کیفیتش خیلی پایین باشه.

این لینک زیر را هم حتما بخون ببین مردها چه چیزهایی براشون مهمه:

Spoiler: روش تسخیر قلب مرد در روابط زناشویی

مردها کی احساس مرررررد ! بودن می کنن؟!1 - وقتی قدرت و صلابت اونا حفظ بشه . 2 - وقتی با اونا مخالفت نشه .3 - وقتی با اونا کل کل نشه .4 - وقتی خانمش اون رو عاقل بدونه .5 - وقتی خانمش ازش حرف شنوی داشته باشه .6 - وقتی بتونه خانمش رو در روابط زناشویی ارضاء کنه .7 - وقتی خانمش گاهی بهش بگه من نیاز دارم !!!.7 - وقتی همسرش برای مخارج روزانه یا هر چیز دیگه ای ازش پول بخواد .8 - وقتی تصمیم گیر نهایی باشه .9 - وقتی که از اونا انتقاد نشه .
    6 -
    معمولا مرد ها از این که بتونن برای همسرشون از لحاظ جنسی تحریک کننده باشند احساس قدرت می کنن . برای این که چنین اتفاقی بیافته ، لازمه که شما باهاش همکاری کنید .
    در اوایل ازدواج که شوهر به دنبال افزایش اطلاعات جنسی خودش و کشف اخلاق جنسی شماست اگه شما باهاش همکاری نکنید به قول معروف دودش به چشم خودتون میره .
    یکی از موانع این کار خجالت کشیدن خانم هاست . دوم نگفتن اون چیزهایی هستش که خودتون دوست دارید انجام بشه . سوم نگفتن مواردی که باعث آزار شما میشه .
    وقتی خانمی در روابط زناشویی خجالت بکشه و اون چیزی که توی دلش هست رو نگه ، شوهر به بیراهه میره ، در نتیجه شناخت درستی از شما پیدا نمی کنه و طبیعتا بعدها نمی تونه شما رو ارضاء کنه
    وقتی شوهرتون در پی کشف ناشناخته های جنسی بدن شماست ، لازمه که بدون خجالت و رو گرفتن ، وقتی جایی رو لمس می کنه که براتون لذتی نداره راحت بهش بگید فعلا حس خاصی نسبت به لمس این نقطه یا ناحیه ندارم برو سراغ یه جای دیگه یا نوع ماساژ رو عوض کن. در عوض هر جا احساس لذت کردید بهش بگید که احساس خوبی دارید . بگید بیشتر در این ناحیه مانور بده . انواع و اقسام لمس کردن ها را تست کنه . بعد از هر کار باید نتیجه رو بهش گزارش بدید. اگه این کار رو نکنید شوهر از همه جا بی خبر در هر بار معاشقه ، ناخواسته باعث آزار شما میشه . این اتفاق روی روند به ارگاسم رسیدن شما تاثیر داره .
    فرض کنیم شما این کارها رو نکردید :
    موقع معاشقه و آمیزش، شوهر شما نمی دونه که از لمس کدوم قسمت از بدنتون احساس خوبی دارید در نتیجه شما هم نمی تونید عکس العمل های مناسبی بروز بدید . بنابراین شوهرتون احساس ضعف می کنه . از خودش می پرسه چرا نمی تونم تحریکش کنم ؟ این فکر روحش رو می خوره ! اون رو غمگین می کنه ! اگه این روند ادامه پیدا کنه به سردی روابط منجر میشه .
    پس اگه روابط شما گرمی قابل قبولی نداره و این کارها رو نکردید از صفر شروع کنید . مثل این که تازه ازدواج کردید .
    ولی اگه خجالت رو کنار بذارید و بهش کمک کنید تا بدن شما رو خوب بشناسه ، نتیجه ی کار این میشه که با هر عکس العمل شما موقع معاشقه یا آمیزش به وجد میاد . شما با اون عکس العمل ها کمکش می کنید که بتونه از لحاظ روحی هم ارضاء بشه .
    چنین مردی لااقل از لحاظ جنسی عاشق شما خواهد شد و از نزدیکی با شما فراری نمیشه .

سیاست های زنانه و ناز کردن را هم تواین تالار یک سرچی بکنی خیلی خوبه.

وابستگی را هم تو این تالار سرچ کن.
    راهکار دیگه هم اینکه براش کتاب بخری.مثلا کتاب رازهایی در مورد زنان.برای خودت هم کتاب رازهایی در مورد مردان را بخر!

4)باز هم نمی دونم این راهکار بعدی که می خوام بهت بگم جواب می ده یا نه.

ولی شاید با یک سری ترفندها بتونی کم کم حس رومانتیکی را در او زنده کنی.خودت باید ابتکار داشته باشی ببینی چه جوری.
    مثلا به نظرم لینک زیر را بخون.کتابهایی که تو پست 10 معرفی شده را یکی برای خودت و یکی دیگه را هم برای همسرت (بعد از مدتی البته.وقتی که یکم تو راه اومد!) بگیر.

تاپیکی که می گم اینه:

طرز تهيه ي منوي عاشقانه

با توجه به اینکه قلق همسرتو خودت بهتر می دونی ببین می تونی از پست های این تاپیک بالا ایده بگیری و آقاتون را جذب خودت بکنی؟
    بعدش ببین می تونی وبلاگ های زیر را بهش معرفی کنی تا زاویه دیدش به همسر و عشق یکم لطیف تر و زیبا تر بشه؟
    این وبلاگ های زیر را می گم:
    یه زنم نداریم !

یه شوهرم نداریم!
    کلا به نظرم میاد اگه همسرت اینو درک کنه که ماهیت زن همین ناز داشتن ،عاطفه و لطافته و نیاز تو طبیعی هست خودش را بهتر تطبیق می ده و دنبال راهکار برای یادگرفتن میره.

5)راستی یک چیز دیگه که به ذهنم رسید اینه:
    من خودم را جای تو گذاشتم.

اگه من یک موقع ازدواج می کردم و می دیدم همسرم عاطفی نیست،احتمالا زود بچه دار می شدم تا خلا عاطفیم را با بچه پر کنم و به اون محبت کنم و از اون محبت دریافت کنم.این طوری یکم عواطفم کنترل می شد.

شاید هم از طریق بچه حسادت شوهرم را تحریک می کردم که دلش بخواد من بهش محبت کنم.
    البته نمی دونم این راهکار درسته یا غلط.

آخه شاید به این دلیل باشه که بعضی از مادران ایرانی بیش از حد به پسرشون وابسته می شن.و وقتی پسرشون ازدواج می کنه احساس می کنند عروسشون پسرشون را ازش گرفته.چون به جای شوهر از پسرشون احساسات را گرفتند.

پس شاید هم این ایده درست نباشه.
    میشه بی زحمت هر کاری کردی بیای نتیجه اش را اینجا بهمون بگی؟ حتی اگه نتیجه نداد.

ممکنه به درد یکی دیگه هم بخوره.

موفق باشی

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

myl (دوشنبه 18 فروردین 93), yasna1990 (دوشنبه 18 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)