سلام آقا حامد چه خبره اینجوری که هیچی از خودت باقی نمیذاری.
من درکت میکنم ولی وجود همین رابطه جنسی نشون میده که شما ته دلت هنوز به همسرت علاقه داری. تو یک ویدئو از سخنرانی های دکتر حبشی شنیدم که عدم علاقه مرد به زن 3 ویژگی اصلی داره که یکیش عدم تمایل به برقرای رابطه جنسی هست. دومیش عدم تمایل مرد به برنامه ریزی برای آینده ست مثلا برای خرید زمین، خونه، مایحتاج زندگی و ... هیچ تلاشی نمیکنه و سومیش هم خاطرم نیست. اگر این سه ویژگی توام یعنی هر سه با هم در مرد دیده شد یک زنگ خطره ولی شما بزنم به تخته هر شب اونم چندبار رابطه دارید همسرت هم که داره تلاش خودشو میکنه خودشو تو دلت جا بندازه پس اینقدر از زندگی ناامید نباش.
در ضمن منبع موثقی برای این حرفم ندارم ولی این مطلب رو زیاد شنیدم یا خوندم که کثرت دفعات همبستری با همسر اگرچه محدودیتی برای طرفین نداره ولی افراط در این موضوع موجب ضعف جسمانی، ناتوانی زودرس و کاهش عمر میشه.
یک مطلب دیگه هم اینکه درسته مزاج شما خیلی گرمه ولی از کجه میدونی که همسرت هم به این رابطه زیاد راضیه؟ شاید بنده خدا داره بهش فشار میاد ولی از ترس اینکه مبادا بیشتر از این از چشمت بیفته چیزی نمیگه. به نظر من تو این موارد رضایت طرف مقابل هم خودش خیلی اهمیت داره ولی شما اونو نادیده گرفتی.
ببخشید قصد من فضولی تو زندگی شخصی شما نبود ولی لازم دونستم این مطالب رو بگم. بهت توصیه میکنم اون فایل سخنرانی دکتر حبشی که بهش اشاره کردم رو حتما ببینی بی تاثیر نیست. امیدوارم زندگی اون روی خوشش رو بهت نشون بده موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)