با سلام و تبریک ولادت حضرت زهرا (س)
دوست عزیز متاسفانه گاهی این رفتارها برای خود من هم پیش میاد که بعد از برخورد با اطرافیان احساس ندامت شدیدی سراغم میاد البته این مسئله قبلا شدت زیادی داشت ولی الان با کنترل خودم خیلی بهتر شدم
اما باید بگم این موضوع ارتباط مستقیمی با مشکل عاطفی شما داره معمولا بعد از شکست عاطفی افسردگی سراغ آدم میاد و این افسردگی یعنی بی حوصلگی - میل به تنها بودن - عصبانی و کلافه بودن - منتظر کوچکترین برخورد هستی تا واکنش نشون بدی
در واقع باید بگم شما از درون با خودت درگیر هستی احساس میکنی بهت ظلم شده و به دنبال مقصر این شکست عاطفی میگردی ولی چون مقصری رو پیدا نمیکنی شروع میکنی به رفتار تهاجمی با اطرافیان
البته این مشکل مقطعیه و زود حل میشه به شرطی که خودت هم سعی کنی خودت رو کنترل کنی
هنگام عصبانیت تا حد امکان سعی کن صحبت نکنی
اگر امکان داره از محل عصبانیت فاصله بگیر و اونجا رو ترک کن (مثل گیر دادن به ماشینا هنگام رانندگی)
هنگام عصبانیت نفس عمیق بکش و یا آب بخور
حتی وقتی ناراحت و کلافه به منزل می آیی اگر میدونی در صورت مشاهده اعضای خانواده ممکنه برخوردی پیش بیاد مستقیم برو داخل اتاقت نیم ساعت استراحت کن آرامش خودت رو به دست بیار و بعد به دیدن اعضای خانواده برو (این مسئله در مورد من خیلی جواب داده- فقط همیشه منو متهم به خوابالو بودن می کننخبر ندارن که با خودم خلوت کردم)
تا حد امکان موزیک غمگین گوش نده (یعنی اصلا گوش نکن) که حالت رو بدتر میکنه اینطوری هم شدت رفتارهای بد بیشتر میشه و هم فراموش کردن شکست عاطفی رو به تاخیر میندازه
اما در ازاش سعی کن وقتی حالت خوبه به جمع خانواده بری و ارتباطاتت رو بیشتر کنی سعی کن تفریح و خوشگذرونی داشته باشی
ضمنا همونطور که دوستان گفتن خواب مناسب تاثیر بسیار زیادی در بهبود این وضع داره

خبر ندارن که با خودم خلوت کردم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)