نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
سلام عزیزم ،
شاید عادت ندارن،
تمام دوران مجردیشون ، این روز و به مادرشون تبریک گفتن ، حواسشون نبوده به شما تبریک بگن.
دیدین که کاری که براشون انجام دادین و برای مادرتون انجام دادن.

اینکه تولدتو تبریک نگفتن هم میتونی شما برای روز تولدشون سورپرایزشون کنی. و ذوق زده و خوشحال خودتو نشون بدی ، مطمعن باش ایشون هم یاد میگیرن که برای تولد تو هم اینگونه باشن.

من میدونم سخته واقعا ، منم بودم ناراحت میشدم، اما الان غصه خوردن فایده نداره
اگه قبول کنی که عادت کردن این روزارو به مادرشون تبریک بگن و عادت نداشتن روز تولد و زن و سالگرد ازدواج و ... یادشون باشه ، کمتر خودتو اذیت میکنی.

انشالله کم کم یادشون میمونه،شاید شما که دارین ایشونو با مردای دیگه مقایسه میکنین اون مردای دیگه هم اولین روزاشونو یادشون نمیمونده کم کم یاد گرفتن.
آقایون نمیدونن خانوم ها از این مسایل خیلییییییی ناراحت میشن. و براشون مهمه. ورگرنه مطمعن باش قصد ایجاد دلخوری و ناراحتی نداشتن.

امیدوارم موفق باشی.
مرسی عزیزم، بالاخره یکی منو درک کرد
ولی من مقایسش نمیکنم، میگم تو این فضا و جو سخته همچین چیزی، منظورم اینه تو خانواده ما همه تبریک میگن، خب همسر منم یه ویژگی های خیلی مثبتی داره که بقیه ندارن.

نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
مردها مثل ما زنها مناسبات براشون پر اهمیت نیست. به جای اینکه بشینی فکر کنی چه کاری توی مناسبتها کرده ببین چقدر مرد زندگیت توی کل طول زندگیت بوده.
اگر می خواهی که مناسبتها یادش باشه و از این موضوع ناراحتی یک راهش اینه که ازش به خاطر بودن به عنوان یک مرد همیشه تعریف کنی و بعد از اعتبار سازی حرفهای دلت رو بزنی و خواسته ها و توقعاتت رو. اما توقع نداشته باش سریع این انتظارات بر اورده بشه. کمی هم باید صبور باشی و حساسیت هات رو کم کنی و با ترفندهای زنانه این موضوعات دست چندمی رو حل کنی. مثلا همسر من هم هیچ وقت مناسبتها یادش نمی مونه از بس به خاطر اینکه بتونه زندگیمون رو بهتر کنه سرش شلوغه و فکرش مشغوله. منم اوایل مثل شما انتظار داشتم. اما حالا انتظارم رو پیشاپیش می گم و با شوخی و خنده می گم یادت نره اگر برام هدیه نخری خونه راهت نمی دما. یا مثلا باهاش بیرون توی یک مغازه قرار می ذارم یکدفعه سورپرایزش می کنم و می گم امروز روز زنه این هدیه رو برام بخر و یا مثلا میرم خودم برای خودم هدیه می خرم و بعد کادوش می کنم می گم اینم به حساب شما برای روز زن برای خودم خریدم. همسرم هم خیلی خوشحال می شه که من خوشحالم و اونروز کارهایی می کنه که برامون به یاد موندنی می شه.
سلام، ممنونم دوست من
ئه، چه کارای جالبی میشه کرد، مرسی که گفتی، اینم خوبه، ولی آخه دوران عقد و نامزدی یه چیز دیگست، خصوصا دفه اول .

نقل قول نوشته اصلی توسط ardeshirk نمایش پست ها
سلام دوست گرامي
کاملا حق با شماست مناسبت هاي اينچنيني قابل فراموشي نيست وقطعا چنين رفتاري شما رو دلسرد ميکنه خصوصا اگه دراوايل نامزدي وعقد وشروع زندگي باشه که مطمئنا حال وهواي گرم تروپراحساس تري داره وانتظارات عاطفي وتوجه بيشتر مورد نيازهست ولي خواهرگرامي متاسفانه خيلي ازاقايون به اين موضوعات توجه نميکنند ويا اونقدري که شما انتظارداريد براشون مهم نيست البته اين خوب نيست ولي موضوع ربطي به دوست داشتن وعشق وعلاقه به شما نداره ! بايد بگم الان درخيلي خانواده ها تولدحضرت زهرا رو فقط روز مادر ميدونن نه روز زن وهمسر ........ بنابراين شماا موضوع رو به حساب قصدوغرض ويا سردي وبي محبتي نذار ........ البتهه بهتره بعدا دريه فضاي صميمي وگرم وبدون گله کردن وابراز ناراحتي وجروبحث درمورد اين اتفاق وانتظارتون براشون حرف بزنين وبگين براتون چقدر با ارزش هست که اگه همسرتونن بهتون توجه کنه واين موضوعات ميتونه براتون خيلي سبب دلگرمي ونشاط بشه ...ضمنا خودتون رو هم با مادرشون وبا کس ديگه مقايسه نکنين چرا که هم جايگاه افراد با هم تفاوت ميکنه وهم اينکه طرح موضوع چه پيش خودتون وچه پيش همسرتونن سبب دلخوري وناراحتي ميشه وضمنا مشکلي رو هم حل نميکنه ........... درنظربگيريد بعضي وقت ها براي فراهم نمودن بعضي شرايط بايد به مدد زمان وحوصله خيلي چيزهارو تراش داد وبراي تغييرش تلاش نمود هرچند بايد بدونين بعضي مسايل عليرغم اهميت داشتن دراولويت نسيتن وهمواره موضوعات جايگزين وجبراني براشون هست .......... موفق باشيد
سلام، مرسی از دلگرمیت عزیزم
من خودم رو مقایسه نکردم، مادر جای خودش من جای خودم، اتفاقا خیلی هم خوشحال میشم همسرم این کارا رو واسه مادرش بکنه، مامانش رو هم مثه مامانم دوس دارم و مهربونه، آخه من همش تو فکر سوپرایز کردنشم یا تنوع با اینکه درس دارم ولی همسرم چندان به این چیزا فک نمیکنه و همش مشغوله کاره، واسه همین از وقتی ازدواج کردم احساس میکنم شورو نشاطم کم شده.