میگم خدایا فرض کن یه شخصی از روی عدم اگاهی فکر میکنه که میتونه حاجتش رو از تو بخواد میاد یه خواسته ای رو از تو درخواست میکنه و بهت امیدوار میشه و 7 سال به امیدت میشینه و منتظر میشه یه کاری براش بکنی گیرم کار این شخص منطقی نباشه لا اقل به خاطر امیدی که بهت داشت و روت حساب میکرد بهتر نبود اگه خواسته اش رو هم نمیدادی نمی ذاشتی یه سال به دو سال و دوسال به هفت سال تبدیل شه و همون اول اگاهش میکردی و بهش میگفتی خواسته تو شدنی نیست
تو که گفتی از مادر به ما مهربان تری کدوم مادری از خواسته بچه اش صرف نظر میکنه هر چند اگه بچه اش یه چیزی درخواست کنه و مادره ببینه به صلاحش نیست کمترین کاری که میکنه اینه که با یه چیز دیگه ارومش کنه،هیچ کس مادرم نمیشه اون اگه چیزی رو که میخوام هم نده عوضش با یه چیز دیگه ارومم میکنه، تو رو هم مادرم بهم معرفی کرده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
خداوند عقل و اختیار دادند. و شما هم مختاری چشماتو باز کنی و ببینی یا ببندی و با خودت لج کنی و بگی نمی بینم!!!!!!!!!!
چرا خودم دیدم.....
ولی خیلی از دیدنی ها گفتنی نیست......
من عذر میخوام بازم نتونستم خودمو کنترل کنم اول تمرینم هست یه کمی وقت میبره تا درست شم
دارم هر چی تو مغزم که مربوط به دعا و اجابت و چرا خدا این کرد و اون نکرد رو از بین میبرم بعضی از حرفایی هم که میزنم مال اینه که هنوز به طور کامل موفق نشدم
ببخشید