خواستم ازدواج کنم اول از دخترهای فامیل شروع کردم اما هیچ کدومشون حتی نزدیک به اون چیزی که میخواستم نبودند،بعد رفتم سراغ اشنایان و دوستان بازم نتیجه نگرفتم چون یا تحقیرم میکردند و یا کسایی رو بهم معرفی میکردند که چند سال از خودم بزرگتر بودند،خودم هم تو محیط کاریم دنبال گزینه بودم اما هیچ وقت نتونستم یکی رو پیدا کنم که فقط کمی اون چیزی باشه که من میخوام،هر روز به قسمت اختلافات زن و شوهر سایت سر میزنم و می بینم زوج ها چقدر باهم اختلاف دارند و من میترسم یه اشتباه بزرگ بکنم و بعد یه عمر پشیمون بشم از ازدواج سنتی هم خوشم نمیاد دوست دارم خودم یکی رو پیدا کنم اما هر کاری که میکنم نمیشه
تا الان ملیونها تومن به روانشناس ها دادم هیچ کدومشون تا حالا بهم نگفتند معیارهای تو برای ازدواج غیر معقول هست همشون معیارهام رو تایید کردند،بیشتر از 5 میلیون تومن فقط برای زیارت و خواستن از معصومین خرج کردم اما بازم نشد
این پیچ رو رد کنم میرم پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم
- - - Updated - - -
سلام
من خودم به چند تا روانشناس تو تهران و مشهد مراجعه کردم و هیچ کدومشون نتونستن بهم کمک کنن یه تمرین هایی رو بهم میدادن در باره تمرکز فکر البته یکیشون گفت که من با هیپنوتیزم میتونم تو رو درمان کنم اما خودم نرفتم
تمرین هایی که بهم میدادن عین روش اقای sci چند ساعت روم اثر داشت من دو سال تحت درمان روانشناس ها بودم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم
به هر حال ممنونم از راهنماییتون لطف کردین
میخوام برم برای هیپنوتیزم
سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)