به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    سلام
    از همه دوستان به خاطر راهنماییها شون ممنونم و تشکر ویژه دارم از مدیر همدردی -فرشته مهربان-meinoush-معاون کلانتر
    من مشکل خودم رو حل کردم
    نتیجه گیری از ارسال های مدیر همدردی
    حتی دعا رو همون عزیز رحیم، رو زبونت قرار می دهد.
    دعا یعنی یک ارتباط
    مثل عشقبازی با معشوق

در واقع مزد اصلی آنست که کارگر از صاحب مغازه می گیرد و این هرگز ضایع نمی شود.
    اما اصل دعا اجرش محفوظ هست.

یک نگاهی به خودت، به طبیعیت و به دیگران بکن. میلیاردها میلیارد خواهش ها بدون خواستن و حتی بدون آگاهی نیازمندان بر طرف می شود
    شما چه چیزی از وجودت را خودت از خدا خواستی؟!
    مگر نه این بوده است که بدون خواهش تو، همه را رایگان بهت داده است؟!
    >>>>>>>من هیچ وقت این حقیقت رو ندیدم من هر چی دارم از خداست<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

نتیجه گیری از ارسال های فرشته مهربان
    ( بنده من ) همه چیز را برای تو خلق کردم ، ترا برای خودم ، از من مگریز >>>> حدیث قدسی
    کمی عمیق تر ببینید ، تجربه عشق بنده ای از بندگانش شما را راه به سوی عشق او اشاره داده و شما به اشتباه متوجه شده ای
    شما حتی ذره ای به این فکر نمی کنی که شاید با نرسیدن به آن دختر بلایی از شما رفع شده
    واقعیت این است که تعارضها ما را دچار مشکلات و توجیهات می کند و در سرگردانی می مانیم .
    آیا عمق رضایت حضرت علی علیه السلام از خدا و آنچه بر او مقدر کرده در شما پیاده شده ؟
    خدایی چقدر به محتوای همان دعاهایی که شما خوانده اید دقت کرده اید

چقدر ارتباط و درخواست را برای معرفت افزایی ، انسان تر شدن و اخلاقی تر شدن و ... داشته ایم که همین سیاق خود تأمین کننده سبک زندگی درست هم می شود . چقدر از خدا خواسته ایم که ما را یاری کند آنگونه که خودش می خواهد باشیم و درست از الگو ها استفاده کنیم که اگر چنین شود روش و رویه زندگی ما هم به تبع آن درست می شود از جمله روش انتخاب همسر و .....
    و بعد خدا محکوم می شود به اینکه بخل ورزیده ( فحوای کلام شما )

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>خدا دوست دارد من به طرف او بروم و خدا بخیل نیست خدا علم مطلق است و صلاح من را بهتر از من میداند<<<<<<<<<<<<<<<<<

نتیجه گیری از ارسال های meinoush
    اگه واقعا فکر می کنی به نتیجه نرسیده واسه این بوده که بی طاقتی.
    ه کمی طاقتت رو بیشتر کن. حالت پذیرشت رو هم بیشتر کن نسبت به ما به همدردی و ادمایی که میان نظر میدن. و در واقع پذیرشت رو نسبت به خودت بیشتر کن. اینطوری می تونی هر کسی هر چیزی که می گه و به دردت می خوره رو بشنوی و به کار ببری.
    خودتو درگیر چیزایی که گذشتن و تموم شدن نکن. خودتو ببخش
    مشکلتون سخت بودنتونه. بسته بودنه. اینکه صفرو یکه همه چی واستون. انعطاف پذیری خیلی کمی دارین. خیلی کم. اون پذیرشی رو که باید داشته باشین نسبت به خودتون ادما و گذشته و حال ندارین. سفت و سختین خیلی سختین. این فقط برای مذهب نیست. برای همه چی قاعدتا اینطوری هستین. ملایمت و انعطاف مورد نیازو ندارین. وقتی یه جایی بخواین برین مقصد مهمه دیگه هیجی مهم نیست. اگه یکی افتاده باشه کنار راه نمی بینینش. صدای کسی رو نمی شنوین. پست های اینجا رو درست نمی خونین. دلتونو بستین. نمی شنوین. اون چیزی که بهش می گن دگم احتمالا. خیلی سخت و سفت و بسته همه چی رو برای خودتون تعریف کردین. این نرمش پذیرش لطافت انعطاف پذیری یا هر چیزی که اسمشو بخواین بذارین این اون چیزیه که باید دنبالش بگردین. بعدش ارامش خواهید داشت.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>باید عوض بشم تا به ارامش برسم<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<
    سپاس از همتون،من باید صفات زشتی رو که دارم از بین ببرم و سعی کنم نگرش درستی به زندگی داشته باشم

2. 3 کاربر از پست مفید Dreams end تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), فرشته مهربان (جمعه 19 اردیبهشت 93), واحد (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)