سلام خانومه مرجان امیدوارم حالتون خوب باشه
لطف کردین نظرتونو گفتین راستش من دارم به مشاوره میرم و قبل از اینم خودم میدونستم و دکترم بهم گفت با توجه به تست های ک گرفتن .ک من خیلی بیشتر حساسم و کوچکترین حرفارو به خودم میگیرم ....شاید به خاطر اون باشه.این روزا خیلس منفی باف شدم و به روحیم زیاد اثر گذاشته.
حسرت ک نمیخورم به خودم میگم ک اخه قیافم ک خوبه وضع مالیمم ک خدارو شکر بد نیس ماهی دو میلیون میگیرمو و...خونه و ماشینم دارم خودمم ک ادمی هستم خدا میدونه راضی نمیشم دشمنم خار بره تو پاش چه برسه اشنا...پس این دختر چی میخواد
از خدا میخوام و خواستم .دوستام دیگه همشون ازدواج کردن ورفتن سر زندگیشون من موندمو این دلم
نمیدونم ک اخه دختره اگه دوس نداشت ک نمیگفت دوباره بریم خونشون عکسمو دیده بود وشرایطم و میدونست.گاهی به ذهنم میرسه برم محل کارش و وقتی در اوم خودم با هاش حرف بزنم .
شاید یکی رو زیره سرش داشته باشه خدا میدونه
باز ازتون ممنونم ایشالا خوشبخت بشین
- - - Updated - - -
سلام عزیز خیلی ممنونم ازتون
درسته اقای کامران پاسخ دادن دستشون درد نکنه .ولی خونواده من ک میگن من جدیم خشک نیستم خونوادم ک ازم راضین .از فرشته مهربان هم تشکر میکنم ک تاپیک منو خوندن.
من بر اساس گفته دوستام با شخص خای غریبه دیر گرم میگیرم بر خلاف اشناها ک زود گرم میگیرم.
از این ک دوباره پاسخ دادین ممنونم .دو روزه ک خواهرم یکیرو از باشگاشون پیدا کردن ک بریم ببینمشون .ولی مد گفتم دیگه نمیرم به اون کسای ک شما پیدا میکنین.من خودم میخوام پیدا کنم از دختره جوابو بگیرم بعد شمارو خبر میکنم .این روشم امتحان میکنم ببینم چه جوری میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)