بسیار متاسفم برای یک همچینین مشاوره ای!!!! آیا شما فکر کرده اید که فقط زنها میتوانند زرنگ باشند؟ آیا مردها نمیتونن هرجا به نفعشونه سنتی باشن و هرجا به نفعشونه مدرن؟
شما واقعامرد هستید؟ بنده هم بچه همین استان گلستان هستم.. خاله قزی در اینجایک نام کاملا زنانه هست به معنای دخترخاله که در روستاها به خیلی از خانم ها گفته میشه و همدیگه رو به این نام صدا میزنن. مثل اینکه یکی اینجا اسمشو بزاره نرگس بعد بگه مرد هستم. البته قصد توهین ندارم. این برام سوال شده. چون این دیدگاهها حتی از یک مرد برابری طلب و حامی زنان هم بعیده. من خودم برابری طلب هستم و مهریه همسرم رو بخاطر همین برابری 5 سکه در نظر گرفتم.
"از الان یاد بگیر حقوقت محرمانست"!!!!!!!!!!!!
اتفاقا من یک دوستی دارم که همین کارو میکنه. یعنی کمتر از نصف حقوقی رو که میگیره به زنش میگه که من بارها بهش گفتم کارش درست نیست و خودم با همسرم از ابتدا روراست بودم. ولی مثل اینکه از نظر شما زن و شوهرها نباید در مواردی به این مهمی هم روراست باشن. پس پدر و مادرهای ما که روراست بودن اشتباه کردن!!
به نظر من از اونجا که خانم براشون مهمه که مرد به حقوق و مال زن تکیه نداشته باشه بهتره در ابتدا گفته بشه که مطمعنا بیشتر مردها این مدل رو قبول نخواهند کرد ولی این بهتر از داشتن یک زندگی سراسر درگیری و اختلاف هست. (چون خودم دیدم نمونه زنی که میخواست درامدش رو برای خانوادش خرج نکنه نتیجش درگیریهایی بود که در حال حاضر منجر به لکنت زبان دائمی پسر خانواده(الان این پسر در سن 28سالگی هست و بخاطر لکنت شدید بسیار عذاب میکشه))
خانم فریبا این زرنگ بازیها که توصیه شده نتیجه ای جز عذاب وجدان و ناراحتی شاید برای شما نداشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)