درود بانو
با سپاس از آقا ammin گلمون بخاطر جواب های بسیار مفید و همیشگیشون
در مورد تحصیل ایشون با تحصیل کردن شما موافق هستند حرفی هم که میزنن درسته شما برید اونجا بعد در رفت و آمد باشید الان خانوم خودم از شهر ما توی استان گلستان میرفتند تهران و برمیگشتن با قطار و اتوبوس خداروشکری مدرکشم گرفته و الان داره ازش استفاده میکنه.پس حرفی که ایشون زد نمیشه به حساب این گذاشت که تمایل نداره به ادامه تحصیل شما
شماره 2. شما ایشالله مدرک فوق اونم توی داشنگاه دولتی بگیرید مطمنا در شهر ایشون میتوانید یه شغل مناسب برای خودتان پیدا کنید البته ان شاء الله
خیلی نگران آینده ای که نیامده نباشید بانو
شماره 3.قهر کردن یه حرکت منفعلانه محسوب میشه شما بجای اینکه قهر کنید بهتره طریقه درست بیان افکار و احساسات خودتان را با ایشون یاد بگیرید و برای ایشون حق نه گفتن را در نظر بگیرید(رفتار جراتمندانه) پشت تلفن و پیامک زدن طریقه درست بیان صحبت های به این مهمی نیست
لینک های مهارت های ارتباطی و رفتار جراتمندانه
مهارتهای ارتباطی
چگونه منفعل نباشیم؟
اینا هم تاپیک های she هستش.
مشاوره تخصصی با جناب sci
کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
مخصوصا تایپیک مشاوره تخصصی بانو she و جناب sci
شماره 4.فکر کنم شما بهتر باشه یکم با شخصیت ما مردا و تفاوت هایی که داریم بهتر و بیشتر آشنا بشید:
http://www.hamdardi.net/thread-33023.html
و تایپیک بسیار مفید جناب مدیر همدردی عزیز
http://www.hamdardi.net/thread-54.html
و در آخر شما وقتی تایپیک های رفتار جراتمندانه و تفاوت های مرد و زن را بخوانید بهتر متوجه منظور دوستان میشید.ما مردا کلا دوست نداریم زیر دست خانوم های خودمان باشیم من بعتنوان یه مرد دوست دارمک همسرم مدرک دکترا داشته باشه و حقوق میلیون + ماشین و + خانه و زیبا باشه و اجتماعی و.... ولی اصلا دوست ندارم به هیچ عنوان به روی من بیاره و سر من منت بزاره(این یکی از خصوصیات ما مردا هستش)
لطفا مقالات بالا را مطالعه کنید
در مورد اینکه میگید شهرشان کوچیکه خوب بلاخره اونجا هوا تمیزه مناظر بسیار بسیار زیبایی داره تفریحات مخصوص بخودشو داره فرهنگ مردمانش خیلی ساده و بی ریا هستش کلا شما اول تشریف ببرید ان شاء الله نظرتان عوض میشه بعدشم بعد چند سال شاید شغل مناسب پیدا کنن ایشون و تشریف ببرید به شهر تهران
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)