به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 16 خرداد 93 [ 23:35]
    سطح
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 6 در 5 پست

Array
    سلام. دلجو- دلتنگ عزیز و اردشیر عزیز: ممنونم بابت توجهی که کردید. در پست های قبلی بیان کردم که چی باعث شد سکوت و صبر منفعلانه رو بر تجسس و جستجوی فعالانه ترجیح بدم. درست می فرمایید. من بر اساس ظاهر قضاوت کردم و اصل رو بر صحت ادعاها و صداقت در گفتار و رفتارشون قرار دادم. البته سوالاتی رو که هنگام خواستگاری و مراحل آشنایی برام پیش می اومد رو یادداشت می کردم. اما نسبت به اون ها بی توجه نبودم و سعی می کردم کم کم از لابلای آشنایی تدریجی با زندگیشون به اون سوالات و ابهامات پاسخ بدم. تمام این اطلاعات رو به تدریج و در طی این یک سال که از عقد و ازدواجمون میگذره کسب کردم. از آنچه که همسرم در زندگی از خودش به من نشون داده(اخلاق، شخصیت، فرهنگ، تدین، زیبایی، همسرداری،سازگاری،....)کاملا راضی هستم. در عین حال سعی کردم از بروز افکار وسواس گونه در خصوص گذشته و پنهان کاری های همسرم و خانواده اش اجتناب کنم. اما از این نکته هم غافل نیستم که آشکار شدن این رازها، ممکنه تاثیرات عمیقی روی ارزیابی من از زندگی با همسرم و حتی تجدید نظر در روابط با همسرم و اهداف و برنامه های آینده زندگیم بذاره. من باید بدونم (هرچند با تاخیر) در زندگی به کی دارم اعتماد می کنم و حاضرم جونم رو براش بدم. اما به هیچ وجه اینطور نیست که با دونستن این مسائل، در گذشته متوقف بشم و از زندگی الان خودم غافل بشم. بعد از دونستن این مسائل، دو راه دارم. اگر این پنهان کاری در مورد اموری باشه که برای من قابل قبول و پذیرش باشه، همسرم و خونوادش رو با واقعیت های جدیدی که در موردش می دونم(همینجوری که هستن) می پذیرم و سعی می کنم به عنوان یک همسر مهربان و پدر خوب - همونجور که تاحالا سعی کردم - آرامش و سعادت رو در زندگی براشون فراهم کنم. (در نتیجه تمام این مخفی کاری ها و به زحمت انداختن خودشون برای پنهان کاری، جز اذیت کردن بیشتر خودشون و تحمل استرس های فراوان، هیچ سودی براشون نخواهد داشت). ولی اگر این پنهان کاری در اموری باشه که به هیچ وجه قابل پذیرش نباشه، (مثلا باعث بشه بفهمم همسر خوبی برای خودم و مادر مناسبی برای بچه هام و دایی و خاله و پدر بزرگ و مادر بزرگ مناسبی برای اونها نیستن) باید تصمیم دیگه ای بگیرم. در این حالت هم مخفی کاری و پنهان کاری اونها سودی براشون نخواهد داشت.
    در تمام این مدت هم که این مسائل فکر من رو مشغول کرده، باعث نشده نسبت به همسرم و خونوادش کمترین تاثیری داشته باشه.
    از شما می خوام توی این راه، به من مشورت بدید و دیدگاه هاتون رو در خصوص چگونگی انجام این کار بیان کنید.

2. 2 کاربر از پست مفید avicenna تشکرکرده اند .

mercury (شنبه 03 خرداد 93), مهربونی... (یکشنبه 04 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)