باسلام و احترام
زمانی که دانشجو بودم با خودم عهد می کردم که دیگه بحث سیاسی یا دینی نمی کنم، هزار بار به خودم گفتم، رو دستمم علامت می زدم بازم نمی شد! تا اینکه یه روز تو یه وبلاگ شانسی یه جمله از دکتر شریعتی دیدم که یه جرقه ای تو ذهنم انداخت (فک کنم کتاب پدرو مادر ما مقصریم) کلیت و مضمون جمله این بود به جای نگوها، نروها و نبین ها چرا بروها، بگوها و ببین ها را یادم ندادید، اون روز تصمیم گرفتم حتی زمان ناهار خوردنم رو هم به یه کار مفید اختصاص بدم، مثلا موقع غذا خوردن هندزفری می زاشتم تو گوشم نت های ویولن از آهنگ های موردعلاقم رو با دقت بررسی می کردم تا آهنگ رو بهتر درک کنم تا بهتر بزنمش یا شایدم حفظش کنم یا زبان مرور می کردم (صوت های دو دقیقه ای می ساختم واسه هر روزم) موقعی که می خاستم برم جایی با خودم می گفتم واسه اون یه ربعی که بیکار میشم چه کار لذت بخشی انجام بدم با موبایلم بازی کنم یا یادداشت هام رو مرور کنم. خلاصه به جای اینکه به کارهایی که نمی تونی انجام بدی تمرکز کنی به کارهای مفید و لذت بخشی که می تونی انجام بدی تمرکز کن
توجه و جذبه
آدمهایی که برنامه ندارند تابع محیطند ولی آدم های هدفمندند مستقل از محیطند یا محیط تابع اونهاست! از روی تجربه میگم آدمهای ساکت و هدفمند فوق العاده جذابند و خیلی جلب توجه می کنند حتما امتحان کن!
این جمله داوینچی رو من روی لاک اسکرین گوشیم گذاشتم و هربار که می خونمش برام تازه و تهیج آوره
موفق باشیI have been in impressed with the urgency of doing. Knowing is not enough, we must apply, willing is not enough we must do

علاقه مندی ها (Bookmarks)