سلام میشل جان خوبی؟ خسته نباشی
یادته بهت گفتم زیاد خودتو خسته نکن! میدونستم مواظب خودت نیستی
قدرت جسمی خیلی ضعیف باشه شاید یه مدت طولانی هیچ فعالیتی نداشتی؟
منم وقتی یه مدت هیچ کاری انجام ندم (یعنی بخور وبخواب) تا دوباره بخوام شروع کنم بدنم و امادگی رو پیدا کنه خیلی زود از لحاظ جسمی کم میارم زود خسته میشم بدنم کوفته میشه.
اما تو چون کارت جوریه که همش باید پست میز بشینی حتما باید از لحظا جسمی خودتو قوی کنی من خودم چون زیاد سر پا وای میسم یعنی 8 صبح تا 8 شب سعی میکردم شبها ورزشهایی که باعث قوی شدن عضلات پا و کمر باشه انجام میدادم خیلی هم تاثیر داشت.
مثلا تو میگی گاهی 5عصر میخوابیدی تا روز بعد. خوب پس تا سر کاری پشت میز هستی تا میای خونه خوابی این وسط جسمت هیچ تحرکی نداشته معلومه که زود خسته میشه
تو اگه بخوای این شغل رو مدت طولانی به همین شیوه ادامه بدی حتما به فکر سلامت جسمت باش!
حتما به تغیه ات هم خوب برس چون تو قوت و ضعف جسمت خیلی تاثیر داره بخصوص وقتی محل کارت هستی
حتما یه ساعتی تو روز رو برای ورزش بزار بهترینش هم به نظر من شنا باشه چون بدن رو خیلی قوی میکنه و فوق العاده سر حال میشه .
در مورد پایان نامه هم به نظرم در اولین فرصت هایی که به دست میاری کنار کارت حتما تمومش کن بره تا دیگه یه دغدغت کمتر بشه وهی گوشه ای از ذهنت بهت چشمک نزنه بگه میشل من را دریاب منم هستم فراموشم نکن نمیتونی از زیرش در بری هااااا جریان همون اش کشک خاله است بخوری پاته نخوری هم پاته

علاقه مندی ها (Bookmarks)