ببخشید جناب سعیداتی لطف کنید متن رو کامل بخونید ایشون عقد کردن و شما شیرینی خورده معلومه که تو نامزدی نباید رابطه به هیچ عنوان داشته باشین ولی عقد یعنی شرعا و عرفا محرمن پس طاقچه بالا گذاشتن و محل ندادن و .... این حرفا چیه اینا باعث نمیشه شوهرش بیشتر عاشقش بشه بلکه باعث میشه نیازشو خدای نکرده جور دیگه تامین کنه پسری که ازدواج کرده فقط واسه نیاز عاطفی نیست واسه نیاز جنسی هم هست و حقم داره پیامبرم فرمودن واسه نیاز جنسی ازدواج کنید تا تو فشار نباشی چه دلیلی داره زن آدم بهش محل نده پس واسه چی عقد کردن؟؟
دوست عزیز شوهرت هر نیازی که داره وظیفه شماست که برطرفش کنی اما: به هیچ عنوان رابطه کامل نداشته باش عقد اسمش روشه یعنی با ازدواج و عروسی فرق داره پس یه محدودیتایی داره یه چیزایی رو بذار واسه بعد عروسی و زمانی که رفتی خونه خودت اینه که باعث میشه واسه شوهرت جذابتر باشی و هم اگه خدای نکرده با هم به مشکل برخوردین خیالت از بابت این قضایا راحت باشه منم دقیقا همین کارو کردم خیلیا اون موقع به من میگفت وواااای گناه داره این چه مسخره بازیه آخه دوران عقد ما طلانی بود 2سال بود ولی شوهرم هیچ شکایتی هم نکرد الانم خیلی راضی ام که شان خودمو حفظ کردم خوشبخت و موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)