و فهمید که مادرش آرایشگره و پدرش بازنشسته است فوری جواب منفی داد. چون معتقد که آرایشگری شغل سالمی نیست!!!!!!!!!!
بعد ۳ روز گفتن از ۲تا از همکارای باباش پرسیدیم نتیجه منفی بوده و بشون گفتن که خانوادشون صداقت ندارن و پر آشوبه!!!!!
آقای فدایی یار،
مادر ایشون به هر دلیلی معتقد هست که آرایشگری شغل سالمی نیست و در حد خانواده ی اونها نیست.
تحقیق کردند و در مورد خانواده شون نتایج منفی گرفتن.
به همین دلیل دارن، رد می کنند. این که دختر خانم حرف دلش را هم بزنه، که من عاشق این آقام و می خوام باهاش ازدواج کنم، چیزی از مشکل کم نمی کنه.
اما در مورد مشکل خود شما،
این تالار پر هست از شکایت و ناراحتی زنانی که موقع ازدواج همسرشون قول داده یک ماه دیگه و یک سال دیگه کارش درست می شه و هیچوقت درست نشده.
خانمهایی که یا شاغلند و دارند زندگی را خودشون تامین می کنند، یا با کمکهای خانواده و اینور و اونور به سختی روزگار می گذرونن.
قبول کنید که با وعده و وعید نمی شه ازدواج کرد. حق دارند سخت بگیرند.
من می دونم شما قصد دارید برید دنبال کار بهتر یا مساله سربازیتون را روشن کنید یا ....
ولی سری که درد نمی کنه، دستمال نمی بندن. اگر نرفتید چی؟ اگر نکردید چی؟ دخترشون را (که به گفته ی خودتون دختر بسیار شایسته ای هم هست) بندازن توی دردسر و زندگی پر مشکل با شوهری که کار نداره و سربازیش نامشخصه و ...
شما حاضرید دختر فرضی خودتون را بدین به یه پسر غریبه با این مشخصات؟
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)