نوشته اصلی توسط
فرشته مهربان
با سلام
این رابطه را کامل قطع کنید و در صورتی که ایشون کنجکاو شد که چرا ، بگویید قبل از ایشون با هیچ جنس مخالفی ارتباط نداشته اید و کار درست همون بوده چون دارم می بینم که وابستگی داره پیش میاد و این درست نیست و این تجربه هم به من نشون داد که چرا بهتر هست دخترها وارد روابط دوستانه با جنس مخالف نشوند . چون عواطف زنانه زمینه ساز وابستگی و علاقه می شود پس راه پیشگیری هم وارد این ارتباطات نشدن هست که من تا این اندازه را برای اولین بار اشتباه کردم و دیگر نمی خواهم اشتباه را ادامه دهم لذا بهتر هست که رابطه قطع شود و من هم مدتی رنج قطع وابستگی عاطفی را تحمل کنو تجربه شد که همان رویه گذشته ام که اینجور روابط را نداشتم را ادامه دهم .
احتمال دارد که ایشان اگر علاقه مند باشد و تمایل به ازدواج آنرا ابراز کند که شما هم بگویید دیگر قطعاًنباید ارتباط باشد چون مانع شناخت منطقی هست و بهتره شما اگر این نظر را دارید رسماً خواستگاری بیایید تا به دنبالش مراحل شناخت عمیق طی شود و اگر سنخیت شخصیتی و معیار داشتیم به نتیجه مثبت برسیم . احتمال دیگر این است که ایشان بخواهد ادامه رابطه دوستانه دهید تا یکی را برای درد دل کردن داشته باشد . بگویید بهتر است که یک همجنس را برای این کار انتخاب کند و با قاطعیت بگویید شرمنده من اول باید به فکر سلامت خودم باشم و ارتباط با شما به سلامت عاطفی و روحی من بخاطر وابستگی آسیب می زند ، و کلاض گفتم ارتباط دوستانه با جنس مخالف را به قطع مناسب نمی دانم چه شما باشید و با مشکلاتی که دارید و چه هرکس دیگری ، شرمنده که بنده نمی توانم کمکی برای شما باشم و قاطعانه کات کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)