فکر کنم یکم پیاز داغش زیاد شد

دختر خوب قرار نشد که دیگه قهر کنید قرار شد نشان بدید چقدر دلخورید.بازم خوشبحالت شوهرت حداقل یکرو هستش و اهل فیلم بازی کردن با سیاست رفتار کردن نیست.

خوب حالا مسئله دوم بهتره با مهربانی و محبت رفتار کنید مثلا مدت زمانی که خانه پدرتان هستید را کمتر کنید یعنی بیشتر برید ولی وقتی که اونجا هستید را کمتر کنید و سعی کنید بیشتر کنار شوهرتان قرار بگیرید و با ایشون بگید و بخندید و خوش باشید.اتافاقا خانواده ماهم اینجوری هستیم میگیم میخندیم کلا دورهمی چون فقط با خانواده خودم خواهر و برادری بودیم و جمعیت خودمان هم زیاده خدا روشکری دور همی خوش میگذرونیم بلند حرف میزنیم شوخی میکنیم و کلا خوشیم و جالبه بهت بگم دقیقا طرز فکر شوهرتو دارم که جایی میری بهتره صحبت کنید مثلا اومدید مهمانی و خوش بگذرونید.

خوب شوهرت اهل روزنامه خواندن هست اونجا رفتید روزنامه ببرید
کنارش بشینید و باهمدیگه بعضی وقتا بردی توی اتاق حرف بزنید مثلا به بهانه خسته بودن خودتان
زمانی که می مانید را کمتر کنید از نظر ساعتی
و دیدی یکم داره زیاد میشه خودتان پیشنهاد بدید برید بیرون دونتفری قدم بزنید و با دوستای متاهلتان باشید
با شوهرت با مهربانی صحبت کن با محبت باهاش حرف بزن وقتی صحبت های خوب انجام میده تشویقش کن

درکل بگم یکمقدار طول میکشه ماها از قالب مجردیمان و خانواده خودمان خارج بشیم باورتان شاید نشه دقیقا برای خودم 2ساله هنوز سخته و بعضی وقتا میگم اصلا ولش کن جایی نرم ولی اخه تا کی پس بهتره که سعی بشه اعتدال را بیشتر رعایت کنیم هر دفعه هم که رفتارهای مناسب دیدی از خودش نشان داد مثلا شوخی هایی که می کنه را کمتر کرد تشویقش کن بیشتر بهش محبت کن و بهش جایزه بده کار یکه دوست داره انجام بده و سوپرایزش کن.
صبور باش و عجله نکن
و در آخر:
.سعی کن از حساسیتت کم کنی بقول معروف
دقت دق ات میدهد بانو

از دعوا و درگیری و برخورد مستقیم خودداری کن بقول دوست عزیزموان آقا سعید غیرمستقیم باهاش صحبت کن همیشه