ممنونم از همه اونایی که به من پاسخ میدن.
هشت ماه نامزد هستیم.
آشنایی بوسیله یکی از دوستان پدرم بود که بعد به خواستگاری رفتیم. من به وی علاقه دارم ولی الان حس میکنم سرم کلاه رفته. اصلا اعصاب ندارم. من خیلی غیرتی نیستم ولی بعضی اصول برایم مهم است.
من بله ارتباط داشتم ولی ارتباطم شرعی بوده و من مرد هستم فرق داره. نمی تونم تصور کنم همسرم قبلا با مرد دیگه ای باشه اونم غیرشرعی. من همیشه از دخترایی که خارج از ازدواج زنا می کنند بدم می اومده ولی حالا که گریبان خودمو گرفته نمی دونم چی فکر کنم. احساسات پیچیده ای دارم. از همه چیز بدم میاد.
روز اول نه ولی قبل از بله برون نمی تونست بگه؟ الان همه فامیل میدونن ما نامزد هستیم و تاریخ عقد داریم.
امشب بهش اس دادم گفتم لازمه با هم رو در رو صحبت کنیم در این باره. وقت مشاور هم گرفتم.
بله عقد.
من دنبال دختر جوان و خانواده خوب و تحصیلکرده و روشن فکر می گشتم که ایشون همش رو داره ولی این قضیه خیلی روی اعصابم راه میره.
من به خواهرم گفتم به کسی نگه و به من قول داد. خواهرم خیلی چیزا گفت ولی یادآوری کرد حواسم به مهریه هم باشه.
نامزدم گفت یه چیزی رو باید الان بدونی که بعدا مشکل ساز نشه و بعد تعریف کرد قبلا با یکی دوست بوده و با هم رابطه داشتند و بعد به هم خورده و از این حرف ها.
من خوب می شناسمش ولی این مخفی کاری باعث شده فکر کنم دیگه چه چیز مخفی دیگه ای هست؟ الان همیشه در حال شک هستم.

برعکس نظر جناب فرهنگ 

علاقه مندی ها (Bookmarks)