ممنونم از همه اونایی که به من پاسخ میدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط fariba s نمایش پست ها
سلام روز بخیر

الان شما در اوج احساس هستید و باید خودتان را کنترل کنید
در این وضعیت هیچ تصمیمی نگیرید که به احتمال زیاد بعد پشیمان می شوید
به هیچ کسی هم در این مورد حرفی نزنید تا صحبتهای نامزدتان را کامل بشویدو پیش مشاور بروید و عاقلانه و با منطق تصمیم بگیرید حتی اگر زمان ازدواجتان به تاخیر افتاد.

ایشان به شما دروغ نگفته اند بلکه یک حقیقت مهم را از شما مخفی کرده اند

چه مدتی نامزد هستید؟
نحوه آشنایتان به چه صورتی بود؟
اطمینان و علاقه تان به او چه میزان است؟
از شخصیت خودتان هم بگوید(گروهی از آقایان در این زمینه فوق العاده غیرتی و پر تعصب هستند و گروهی خود دختر برایشان مهمتر است)
هشت ماه نامزد هستیم.
آشنایی بوسیله یکی از دوستان پدرم بود که بعد به خواستگاری رفتیم. من به وی علاقه دارم ولی الان حس میکنم سرم کلاه رفته. اصلا اعصاب ندارم. من خیلی غیرتی نیستم ولی بعضی اصول برایم مهم است.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

نیاز به اعصاب خوردی نیست فقط با ارامش کامل باید فکر کنی خودتو پیدا کنی بعد یه تصمیم عاقلانه میگیری
اینی که مینویسم نظر خودمه کارشناسی نیست
خوبه که زن و شوهر ازین لحاظ هم هم کفو باشن یعنی بستگی به شما و انتخابتون داره

بالاخره کارایی که ما در گذشته انجام دادیم جزیی از هویتمون هست و بهم مربوطه مگر کسی که مثل این عرفا که قبلا مثلا یه دزد بی شخصیت بوده بعدا شده عارف که اینجور موردا خیلی کمن
و ما اکثرا بر همانیم که هستیم و همان خواهد بود....

ببین خودت رابطه با کسی داشتی تا حالا؟ یا نه خیلی مقید و سربراه بودی؟
ببین دونستن رابطش باعث بدبینی شما نسبت بهش میشه؟
الان چقدر ازش شناخت داری؟ قبل ازینکه اینو بدونی چقدر میتونستی بهش اعتماد کنی؟

معیارات برای ازدواج چیه؟
نظرت راجع به دختری که میره با دوست پسرش رابطه برقرار میکنه اونم کامل چیه؟
وقتی اینو گفت چه حسی شدی؟ چه دیدی پیدا کردی؟

- - - Updated - - -

همزمان شد با فریبا جان
من بله ارتباط داشتم ولی ارتباطم شرعی بوده و من مرد هستم فرق داره. نمی تونم تصور کنم همسرم قبلا با مرد دیگه ای باشه اونم غیرشرعی. من همیشه از دخترایی که خارج از ازدواج زنا می کنند بدم می اومده ولی حالا که گریبان خودمو گرفته نمی دونم چی فکر کنم. احساسات پیچیده ای دارم. از همه چیز بدم میاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
خطاب به کاربران:

دیر نگفته دوهفته برای کسی که متمرکز بشه کافیه تا تصمیم بگیره.همون اول نمی شه

این مسئله رو مطرح کرد.اول باید طرفو شناخت،خودشو بشناسونه بعد در مورد گفتن یا

نگفتن تصمیم گرفت.این حماقته که در روز اول دختر به خاستگار بگه من باکره نیستم.
روز اول نه ولی قبل از بله برون نمی تونست بگه؟ الان همه فامیل میدونن ما نامزد هستیم و تاریخ عقد داریم.

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
درود

کار ایشون اصلا درستن و اخلاقی نبود برعکس نظر جناب فرهنگ

حتما ازش بپرس در مورد کاری که کرده و دلیل دیر گفتنش و ازش توضیح بخواهید کاملا جدی حرف بزن
بروید پیش مشاور هم ایشون احساسی تصمیم گرفتن به شما دیر گفتن و هم شما الان آرامش لازم برای تصمیم گیری را ندارید

پ.ن: نظر شخصیمو نمیگم چون برخلاف قوانین سایت و نظر دوستان هستش
امشب بهش اس دادم گفتم لازمه با هم رو در رو صحبت کنیم در این باره. وقت مشاور هم گرفتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار.زندگی نمایش پست ها
سلام
منظورت ن از ازدواج عقده دیگه درسته؟چون نوشتید خواهرتون گفته درمورد مهریه تجدید نظر کنید.پس احتمالا هنوز عقد نکردید.
لطفا در مورد نحوه آشناییتون و مدت زمان آشناییتون توضیح بدید.
همچنین ملاکهاتون برای انتخاب ایشون.

....
میدونم خیلی آشفته حالید اما هرگز به کسی از خونواده یا اقوام نباید این موضوعو بگید.نباید به خواهرتونم میگفتید.1%هم اگه احتمال باشه با نامزدت ازدواج کنی ممکنه هر موقعی حتی بیست سال دیگه یه بحثی پیش بیاد و خواهرتون این قضیه رو به روی همسرتون کشید و دعوا بدتر شد.
جناب این یه موضوع شخصیه بین شما و نامزدت.قبول کنی یا نکنی نباید به کسی بگی.
.....
در مورد اون قضیه نامزدتون چه توضیحی داد که چرا و چطور این اتفاق افتاد؟
خواهرتون فقط نگران بحث مهریه شدن؟!!!درسته گفته اگه میخوای قبول کنی.ولی خیلی برام جالبه که همون اول کاری فقط بحث مهریه براش مهم شده!!!

به هرحال همون مشاو ه که وقت گرفتی برو.
ولی به کسی چی ی نگووو.
خ اهرت نم یه جوری توجیه کن .ه چیزی نگه.
بله عقد.
من دنبال دختر جوان و خانواده خوب و تحصیلکرده و روشن فکر می گشتم که ایشون همش رو داره ولی این قضیه خیلی روی اعصابم راه میره.
من به خواهرم گفتم به کسی نگه و به من قول داد. خواهرم خیلی چیزا گفت ولی یادآوری کرد حواسم به مهریه هم باشه.
نامزدم گفت یه چیزی رو باید الان بدونی که بعدا مشکل ساز نشه و بعد تعریف کرد قبلا با یکی دوست بوده و با هم رابطه داشتند و بعد به هم خورده و از این حرف ها.

نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
دوست من چقدر نامزدت رو می شناسی ؟می فهمم چه حسی داری کاملا درک می کنم
اگه فکر می کنی آدم خوبیه و تو زندگی اش یه جایی اشتباهی کرده و تموم شده توام بگذر و کشش نده.
اصلا به روشم نیار.
آدمی اشتباه می کنه.شاید تو عمل انجام شده قرار گرفته.مهم خودشه و روحیات و شخصیتش.
حالا این دختر اومده بهت گفته.خیلیا ترمیم می کنن و نمی گن.اونها که بدترن.
امیدوارم هرچی به صلاحت هست اتفاق بیفته.
من خوب می شناسمش ولی این مخفی کاری باعث شده فکر کنم دیگه چه چیز مخفی دیگه ای هست؟ الان همیشه در حال شک هستم.