2 نفر 8 ماه با هم اشنا بودن بعد از اینکه عقد تاریخش مشخص شده دو هفته مونده تازه خانم این موضوع رو گفتن. خانم شناخت درستی از اقا داشتن که توقع دارن 2 هفته ای اونم حالت توی عمل انجام شده ایشون تصمیم بگیرن؟ ارتباط داشتن با دیگران مال گذشته است. اما اینکه ادم زمان گفتن رو در نظر بگیره دیگه مال زمان حال هست. حداقل می بایست یه ماه قبل می گفتن. می بایست در نظر می گرفتن که ایشون زمان نیاز داره برای اینکه با این موضوع کنار بیاد.
خود اقا رابطه داشتن. نمی دونم به خانم گفتن اینو یا نه. شاید گفتن که به نظر خانم اینطور اومده که مشکلی نیست می تونن دیرتر بگن و مشکلی هم پیش نمیاد.
همونطوری که گفتن اقای کامران ظاهرا خسته ی عزیز چیزی به اسم شرع و مرد بودن در نظرشون هست و این در افکارشون هست. اینو هم با مشاور باید مطرح کنن.
قطعا هر دو شون باید برن مشاور. و قطعا باید به تفاهم و پذیرش برسن بعد ازدواج کنن. اگه نیاز باشه همونطور که کامران گفتن عقد رو عقب بندازن.
به هر حال اگه چیزی به اسم هم کفو بودن باشه که این دو هستن در این مورد. تنها مشکل اینه که ... اگه من بودم دوست داشتم بهم احترام گذاشته میشد و زمان مناسبی به من گفته میشد موضوع. نه اینکه 2 هفته مونده به عقد فقط جهت اطلاع دادن بهم بگن. خود اقا هم ممکنه حتی همین کارم نکرده باشن و نگفته باشن که رابطه داشتن.
قطعا مشاوره. پذیرشتون هم باید حتما قبل از ازدواج باشه. با خودتون همین قبل از ازدواج کنار بیاین. و اگه تصمیم به ازدواج گرفتین هرگز هیچکدوم از شما این مسایل رابطه داشتن قبل از ازدواج همسر رو حتی در ذهنتون هم نیازین. مسایل رو قبل از ازدواج تموم کنین و ببندینش و دیگه بهش فکر نکنین .
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)