سلام دوباره 
اگه بخاین کلا ریشه ای حل کنید
باید زربناهای فکری موجود در ساخت شناختی خودتون رو که موجب حالت انزجار میشه رو تغییر بدین
چون همه حالت های احساسی ما از افکار و عقایدی که برا خودمون داریم ایجاد میشن
مثلا یه ادمی این عقیده رو داره:" زندگی دنیا جای ارامش و خوش گذرانیه و نباید هیچ مشکلی باشه " یعنی این ادمیه که فلسفه مشکلات رو قبول نداره
و در صورت بروز یه مشکل و سختی بر پایه ی اون فکرش احساس"درد و رنج و اشفتگی بیقراری و حتی فکر به خودکشی" میکنه.
منظورم اینه که احساسات لایه بعدی افکار هستند
من تو نوشته های شما یسری تعصبات رو دیدم تعصبات به رابطه مرد و زن - حساسیت زیادی که تا این حد لازم نیست
دنیا رو از دید پاکی و ناپاکی و رابطه مشروع و نامشروع حلاجی میکنید (من اینطور برداشت کردم) یعنی جنسیتی نگاه میکنید به همه چی .
همیشه حرفاتون سخن از نامحرم و خانم و ... مسایل ناموسی هست
باید به قید و بندتون انعطاف بدین چون اگه انعطاف نباشه تعصب یجایی خیلی بد میشکنه ادم باید مثل یه چوب تر باشه نه خشک
سعی کنین بی تعصب معتقد به ارزش ها باشین ... قرار نیست همه ادم ها معتقد باشن پاک باشن
دنیا دنیای اضداده ناپاک نباشه پاک معلوم نمیشه
تاریکی نباشه نور معنی نداره
اینجا فقط یجای تمرینه که در درجه اول خودمون رو بسازیم بعد اگه تونستیم تاکید میکنم اگه تواناییشو داشتیم حواسمون به دیگران هم باشه
وگرنه تا کی میشه ندید ؟! البته ندیدن هم میتونه مثل ضمادی دردو کم کنه
حالت کمالگرایانش اینه که باید دید و توان کنترل رو بدست اورد
یعنی ندیدن مثل دور زدن مانع میمونه کنترل کردن روبرو شدن با مشکل و حل اون هست.
این نوشته رو دیدم یاد یه بیت افتادم
عیب پاکان زود بر مردم هویدا میشود موی اندر شیر خالص زود پیدا میشود
یعنی ادمی که کلا این همه شرمینه این همه مراعات میکنه طبیعیه که نقطه اختلاف هارو جاهایی که لنگ میزنه رو بیشتر از بقیه میبینه و دردشو حس میکنه
وگرنه کسی که تو منجلاب فرو رفته میتونه گل و لایو ببینه؟
حالا خودتون فکر کنید ببین کجا اعتقادات خشک و مطلق دارین که باعث ازار میشه .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
آزرم
یعنی اگه پیش بینی کنم جایی این اتفاقاتمی افته حتما برنامه کاری یا مسیرم رو عوض میکنم تا شاهد چنین صحنه هایی نباشم ولیچه کنم که خیلی مواقع متاسفانه غیر قابل پیش بینی اند.ب
این هم نمونه دور زدنه . نمیشه خودمون رو دور بزنیم ... اگه دنبال این راهکارید باید یه چشم بند بگیرید که نبینید
باید خودتونو بشناسید علت که پیدا شد اون موقع پروسه رفع مشکل شروع میشه
منظورم از علت همون افکار و اعتقادات افراطی یا گاها کمالگرایانه (چون تعصب میتونه متفاوت از کمالگرایی باشه) هستن که خوب سرجاشون واینسادن.
که شما هم کمالگرایی و هم متعصب!
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : سه شنبه 27 خرداد 93 در ساعت 14:36
علاقه مندی ها (Bookmarks)