بله کسانی که استخاره با قران میگیرند ( و طرفی که با قران اشنا هستش و شان نزول ایات قران رو میدونه و .. میتونه نتیجه ی استخاره رو علاوه بر خوب یا بد بودن به صبر و این چیزا هم ربط بده و کاملا هم درسته که دقیقا برای خود من هم پیش اومد کلی ایات قران داریم که به صبر و تقوا و.. بشارت داده احتمالا برای اون اقا هم این اومده)
دوم این که شما بهتره حسن ظن داشته باشید به اون اقا انشالله که واقعا راست گفتند و دوباره اقدام کنند اگه صلاح هم هستید و اگه حتی الکی هم گفته باشند و دارند میرند جاهای دیگه دوراشونو بزنند وقتی شما نمی دونید چه اشکالی داره تازه این طوری که ارزش شما بیش تر هم میشه (شما فکرشو بکنید این قدر در مجموع خوب بودید که ایشون و خونوادش بعد کلی دور زدن و بررسی مورد های مختلف به این نتیجه برسند شما باز بهترین هستید و این که بهتره )
سوم این که شما میگید سردرگم هستید من نمیدونم چرا ؟!؟!؟ شما مگه قراره کار خاصی بکنید ؟؟ مگه شما الان خواستگاری دیگه ای دارید که مثلا این خواستگار جدید الان خیلی اصرار داره و شما دلتون با اون اقایی هست که استخاره گرفتند و.. الان میگید اگه اون می اومد ترجیح میدادم به اون جواب مثبت بدم و.. شما که داشتید زندگیتونو می کردید پس ادامش هم بدید...اون اقا هم مطمئن باشید این که مامانشون زنگ زدند اینا رو گفتند شاید واقعا راست گفتند و انشالله طی روزهای اینده اقدام کردند این اشفته فکر کردن شما روی افکار اونا هم تاثیر میزاره شما خوب فکر کنید مطمئن باشید اتفاق های خوب می افته و اونی که به صلاحتونه به امید خدا
این که این صبر چقدر مدت داره اصلا مدت خاصی نداره اونی که استخاره میگیره نیگه بهتره صبر کنید حالا هر کی بسته به شرایط شخصی خودش صبر میکنه...ممکنه برای من در حد یه هفته باشه برای اون اقا در حد چند ماه...
شما روی همون افکار دیگتون متمرکز بشید و تلاش کنید..اگه قبل این که صبر اون اقا تموم بشه کسی دیگه اقدام کرد یه درصد هم شک نکنید و نقد رو بچسبید اگه هم اون اقا مجددا اقدام کردند که باز دوباره شرایطشون رو بررسی میکنیدو ..
انشالله هر چی خیر و صلاح شماست رقم بخوره.واقعا نگرانی شما زاده فکر شماست.با خیال راحت زندگی کنید و به خدا واگذار و توکل کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)