سلامموفق باشید.
ببینید این عیب هایی که شما در ایشون می بینید به نظر من از این منشا می گیره که به دل شما ننشسته.وگرنه اگر به دلتون می نشست همین ها شاید براتون حسن می شد.
به نظرم اگر باهاش در ارتباط بودین ولی به دلتون ننشسته بی خیال این ازدواج بشید.
ببینید این که می گین با بچه ها بازی می کنه اصلا بد نیست.من خودم خیلی بچه های کوچک را دوست دارم. اصلا عاشق بچه ها هستم. وقتی می رم مهمونی خود بچه ها ازم استقبال می کنند که بیا با ما بازی کن!!!
ولی فکر نکنم افکارم بچه گانه باشه! اصلا ربطی نداره!
دختری که با بچه ها رابطه اش خوب باشه خیلی مادر با حوصله و صبوری می شه! و حتما خیلی دختر مهربونیه که حاضر نیست دل یه بچه را بشکنه و می ره باهاش بازی می کنه. حتما دختر با عاطفه ای هم هست.
آدم اگر مهربون نباشه نمی تونه با بچه ها ارتباط برقرار کنه. اینی که شما گفتین یه حسن بود اتفاقا!
(راستش من خودم گاهی برای فرار از غیبت های زنانه و حرف های خاله زنکی هم که شده می رم سرم را با بچه ها گرم می کنم که هیچ تهمت و غیبتی بلد نیستند و کاملا صادق و صاف هستند. از غیبت یک حس شدیدا بدی بهم دست می ده که منو دفع می کنه.آدم هم نمی تونه بهشون بگه بابا غیبت نکنید تو را خدا!!!)
من خودم این طوریم با بچه ها زود دوست می شم و باهاشون بازی می کنم.ولی کاملا هم منطقی هستم.دوست داشتین می تونید بعضی تاپیک های ازدواجم و معیارهایم را بخوانید .
راستی تغییر عنوان یادتون نره!
- - - Updated - - -

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)