با تشکر فراروان از همه دوستان عزیز ممنون از وقت گذاشتنتون
صدف دریا: اون کارگرم نبوده که اس داده دوست کارگرم بوده که اونم در حد پیام بوده اصلا مهم نیست اینم اصلا بعدش جوابی نداده پسره خودشم وقتی فهمیده من اقدام کردم دیگه پیامی نداده.
من خیلی سعی کردم منطقی برخورد کنم به خودشم گفتم من تورو دوست دام حاضرم ببخشمت ولی بشرطی که اشتباهاتت رو تکرار نکنی و منو دوست داشته باشی...
ولی در ظاهر من حس نمیکردم دوستم داره منم یه شب گفتم جون هر کی که خیلی دوست داری راستشو بگو چقدر منو دوست داری کم یا زیاد اس داد که متوسط!! منم بعدش یه خورده اس ناراحتی دادم که ار عشقم یک طرفه هستو اینا اونم ناراحت شد و با اس گفت دارم گریه میکنم بعد من دوباره اس دادم که جون هرکی که خیلی دوست داری گریه نکن گفت باشه!! تعجب کردم گفتم جون کیه انقدر دوست داری؟ گفت نمیگم. بعد که گفتم جون هرکی خیلی دوستش داری بگو مجبور شد گفت.... اسم دوست پسر ثابقش که ولش کرده..!!!
خیلی ناراحت شدم تا صبح نصیحتش کردم که اون قضیه تموم شده و به فکر اینده باش ... خانواده شو بهش یاداوری کردم سعی کردم معیار هی خوب زندگیشو بهش یاداوری کنم که اروم شد و ازم تشکر کرد. گفت که فراموشش میکنه و ....
منم سعی کردم که با اس جوک خوشحالش کنم ... ولی باز فرداش اصلا سراغی نمیگرفت انگار من نیستم تا عصر منم به روش نیاوردم. شب ها هم که من اس میدم یا اصلا جواب نمیده یا خیلی دیر یا میگه بعدا اس میدم... ساعت سه یک بار اس داد که بیداری.. بعد تا سحر بهش اس دادم
که من دوست ندارم سرت انقدر تو گوشیته و .. قبول کرد ولی .... اخرش گفتم منو دوست داری یا نه ؟ اگه اره نشون بده اگه نه رک بگو تا نیومدم خواستگاری ... چند دقیقه اس نداد گفتم خب؟ اونوقت گفت سکوت علامت رضاست!!!! رفت سحر
منم چندتا اس بهش دادم که باشه نشون بده و ....
حالا نمیدونم چیکار کنم...
آیا میتونه اون پسره رو فراموش کنه؟؟؟
آیا ما ازدواج کردیم چون شهر ما کوچیکه اگه روزی پسره رو ببینه میتونه خودشو کنترل کنه؟؟؟؟
اگه خدایی نکرده بعد ازدواج پسره درخواست دوستی بده میتونه رد کنه؟؟؟
چیکار کنم.... فکرم مشغوله داغون شدم .
- - - Updated - - -
خوشحال میشم کاربران khaleghezey ..نازنین2010 ....meinoush....zendegiye movafagh ....m.reza91.... هم در این مورد ازشون کمک بگیرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)