به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 اسفند 93 [ 07:20]
    سطح
    9
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 10 در 4 پست

Array
    دوست عزیز. اولا من هم ذکر کردم که این مطلب کلی نیست و استثناءاتی وجود داره. دوما من راجع به خود بودن و بد بودن صحبت نکردم راجع به ازدواج صحبت کردم. سوما با وجود یک استثنا که شما ذکر کنید که من ده تا شو براتون ذکر می کنم نفی کلیت نمی شه. به قول یک دوست اگر ده دختر چادری در یک کفه ترازو و ده دختر غیر چادری در کفه دیگر قرار بدهید آن وقت کفه دختران چادری سنگین تر است. چهارما ذکر گناه از خود گناه بدتر است مخصوصا این که شما با بیان این استثناء جزیی می خواهید پاک ترین و مظلوم ترین قشر جامعه را تحقیر کنید. این کار شما گناه بزرگی است دوست من استغفار کنید. این حرف شما هم یکی از اسناد مظلومیت دختران چادری واقعی است.

- - - Updated - - -

منظورم از پیام قبلی با anoosh بود

- - - Updated - - -

خانم شنونده
    متاسفانه فقط شما این طور نیستید. من خیلی از دخترهای چادری را می شناسم که توسط پدر و مادر خود تحقیر می شوند. ولی با این حال بر اعتقاد و لباس زیبای بهشتی خود پافشاری می کنند و نهایتا خانواده آنها نیز شرمنده شده دست از این کار بر می دارند. مطمئن باشید این کار کمتر از جهاد در راه خدا نیست. به هر حال راه حق همیشه مظلوم است. همین ایران ما اگر همین امروز اسرائیل و ظلم هایش را به رسمیت بشناسد دیگر از تحریم و آزار و اذیت برایش هیچ اثری نیست. ولی به نظر شما کدام درست تر است؟ تسلیم و یا عزت !

- - - Updated - - -

آقای انوش
    من تلاشی برای حفظ حجاب نمی کنم. به خدا قسم حتی مخالف کسانی هستم که به زور می خواهند حجاب را حفظ کنند. حتی دلم می خواهد بسیاری از چادرهای الکی و اجباری و به خاطر شغل و غیره را از سرها بردارم. تنها هدف من دفاع از قشر مظلوم دختران چادری است. انصاف داشته باشید. فقط می خواهم به کسانی که در مورد این فرشته های آسمانی اشتباه می کنند مخصوصا بعد از طرح مسایلی نظیر آنچه شما می گویید آن هم به کررات و از روی بغض و کینه انصاف را در خوانندگان بیدار کنم.

2. 2 کاربر از پست مفید ostaddaneshgah تشکرکرده اند .

roze sepid (سه شنبه 24 تیر 93), واحد (سه شنبه 24 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)