سلام دوست عزیز
بر اساس تجربه میخوام چندتا موضوع رو برات مطرح کنم که امیدوارم کمکت کنه :
1) سن ازدواج یک مسئله خیلی مهمه و از اونجایی که این دختر خانوم فقط 16 سالشونه به نظر من مناسب برای ازدواج نیستند. یکی از دوستان من هم در شرایط سنی شما ازدواج کرد که متاسفانه بدلیل اینکه دختر خانوم هنوز به بلوغ فکری نرسیده بود کارشون بعد از یک سال به طلاق کشید. درسته که دختر ها نسبت به پسرها در سن کمتر به بلوغ میرسند ولی در جامعه امروز باید اعتراف کرد که دختر ها نیاز دارن (تاکید میکنم که نیاز دارن) تا بچگی کنن،سر به هوا باشن، شیطونی کنن، از نرم افزار هایی مثله واتس آپ و وایبر و ... استفاده کنن و دلیلش اینکه هم سن و سالهای اونام دارن این کارارو انجام میدن و اونام میخوان که این چیزارو امتحان کنن ولی کسی که سن و سالش بالاتر باشه مطمئنا این دوره رو گذرونده. اگه قرار به ازدواج با دختر کم سن و سال باشه توی این دوره زمونه با دختر 16 ساله ای میشه ازدواج کرد که یا توی روستا باشه یا خانواده خیلی مذهبی داشته باشه یا از اقوام نزدیکتون باشه که شناختتون نسبت بهش کامل کامل باشه.
2) مسئله دوست پسر داشتن دخترخانوم هارو از دو منظر میشه برای آقایون تفکیک کرد:
- بعضی از آقایون نسبت به این موضوع تعصب خیلی شدیدی دارن که به هیج وجه نمیتونن این قضیه رو هضم کنن. اگر شما از این دسته آقایون هستین ولی بخاطر علاقه ای که ایجاد شده میخواین از این قضیه چشم پوشی کنین بهتون توصیه میکنم مراقب باشین و سریع تصمیم نگیرین (و به نظر من با این شخص ازدواج نکنین)
-ولی بعضی از آقایون نسبت به این قضیه روشن فکرتر هستن مثل عموی خود من که این موضوع اصلا براش مهم نبود و با اینکه میدونست خانومش قبلا دوست پسر داشته ولی باز هم با ایشون ازدواج کرد و الان بسیار هم با خوشبختن.
3) صداقت و اعتماد به شخص مقابل مههههههههههههههمترین اصل برای ازدواجه . من مورد مشابه سراغ داشتم که سرانجام کارشون خیر نشده و ......
پس اول نسبت به جنبه خودت مطمئن شو ، خوب فکر کن ، به خدا توکل کن و بعد پا پیش بزار
اینا فقط نظرات من بود امیدوارم کمکت کنه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)