به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 آذر 93 [ 20:48]
    سطح
    17
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    131

تشکرشده 275 در 125 پست

Array

به نظر من مهمترین سوال شما قبل از این که آیا دوستم داره؟ آیا اون پسر را فراموش میکنه ؟ چه نوع ارتباطی و درچه حد با اون داشته ؟ آیا بعدا ببینتش چی کار میکنه و.....این هست که " آیا این دختر خانم میتونه دیگه دروغ نگه ؟"

ماهیت افرادی که دروغ میگن حتی در موضوعات کوچک با ماهیت افرادی که دروغ نمیگن ، کلا فرق میکنه . کسانی که موقع صحبت کردن در لحظه ای که بین دوراهی دروغ گفتن و نگفتن قرار میگیرند ، احساس مسولیت ذاتی یا همان شخصیت ذاتی که دارند اجازه دروغ گفتن را به خودش نمیده ، افردکه دروغ نمیگندر تمام باقی امور زندگی هم مسولانه و با شخصیت برخورد میکنه و فکرش را هر لحظه به کار میگیره که چی کار میکنه و چی میگه . و بی فکر و بی شخصیت برخورد نمیکنه.

اگر فردی در موضوع مهمی دروغ بگه نمیشه به سادگی از این مساله چشم پوشی کرد ، در واقع نوعی بی شخصیتی هست و اگر شما اینجا نسبت به این موضوع بی مسولانه و بدونه اطلاع برخورد کنید یعنی نسبت به زندگی و عمر خودتون که فقط هم یک بار هست نا آگاهانه برخورد کردید . من اینجا به شما کمک میکنم که خودت انتخاب آگاهانه را انجام بدی . اگاهانه به این معنی که شما با علم به نوع و مسیر زندگی که خودتون دارید طراحی میکنید واردش بشید نه حالا الزاما درست یا غلط.

در واقع من این سوال را به صورت کلی به این سوال تبدیل میکنم "آیا شخصیت یک انسان میتونه تغییر کنه"

جواب این سوال به صورت عمومی منفی هست. اما در بعضی افراد خیلی خاص و در شرایط خاص این امر قابل انجام هست .

حالا این جا چه نتیجه گیری میشه کرد :

آیا با این دختر خانم ازدواج کنم یا نه ؟

پاسخ به این سوال نیاز به اطلاعاتی بیشتر از خود شما داره .

1-آیا شما یک زندگی آرام را برای خودتون دارید طراحی و آرزو میکنید ؟ یا یک زندگی همراه با استرس اما شاید لذت بخش ؟ مثل کسی که از بین ورزش های موجود مثلا سنگ نوردی همراه با خطر مرگ را انتخاب میکنه اما کسی دیگه پیاده روی در پارک این بستگی به اخلاق ذاتی داره . این نتیجه اینجا گرفته میشه ازدواج یک پسر با آرزوهای ماجراجویانه با یک دختر افتاب و مهتاب ندیده و در آرزوی آرامش ، اشتباه همونطور برعکس .

2-یا ایشون باید خودشون تغییر کنند یعنی تبدیل به فردی بشه که انقدر خودش را بالا و مهم بدونه که هیچ وقت دروغ نگه یا شما باید برای ایشون یک شخصیت بالاتر را بسازید.

در مورد اول کم بودن سن خیلی اینجا مهمه چهقدر این شخصیت فعلی نهادینه شده باشه و همچنین عشق به زندگی با شما ،در وجود ایشون چقدره که کمک کنه شخصیت ایشون تغیر کنه و بالا بره ، تحصیلات و اطلاعات و اموزش هایی که میبینه و .... که در نهایت باعث بالا رفتن شخصیتش بشه.

در مورد دوم که شما بخواهید برای ایشون شخصیت بسازید :شرایط زندگی که شما میسازید خیلی مهمه که ایشون را اصلا آیا در موقعییت دروغ گفتن و نگفتن قرار بده یا نه ، سطح مالی زندگی آینده شما هم اینجا موثر این که احساس کنه از تمام نزدیکان خودش بالاتر برای ایشون نوعی شخصیت میسازه. شغل و تحصیلات و... کلا توانایی ها و برتری های شما نسبت تمام افراد دور و بر شما حتی اون آقا پسر ماجرا ، این جا کمک میکنه شما بتونید برای ایشون شخصیت بسازید.

امیدوارم نوشته های بالا به شما کمک کنه مسیر خودتون را آگاهانه انتخاب کنید .

2. 2 کاربر از پست مفید alireza35 تشکرکرده اند .

amir1364af (چهارشنبه 01 مرداد 93), hossein7 (شنبه 04 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)