نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
شما اول یه هدف برای خودتون مشخص کنید.
یا مجموعه ای از اهدافی که تمایل دارید بهشون برسید رو یادداشت کنید.
اونوقت بررسی کنید ببینید ویژگی های یک هدف رو دارند یا فقط در حد آرزوهای غیر قابل دسترس یا غیر واقعی هستند.
در مرحله ی بعد مزایا و معایب اونها رو بررسی کنید.تا متوجه بشید هدفی که دارین واقعا همون چیزی هست که فکر می کنین ؟
مثلا اگه شهرته آیا می تونین با ایرادات و دردسرهاش کنار بیاین ؟
بعد که مشخص شد چی می می خواین مراحل دستیابی به اونو بررسی کنید.مثلا اگه قراره خارج از ایران باشه بررسی کنید چطور می تونید قدم به قدم عملی اش کنید و از کشور برید.
با این حال نظر شخصی من اینه که مشکل از اعتماد به نفس شماست.
اعتماد به نفس یعنی من خودم را با وجود ایراداتم دوست داشته باشم و از خودم راضی باشم.
اعتماد به نفس یعنی من نگم که خودم را دوست می داشتم اگر فلان ویژگی را می داشتم.

منظور این نیست که آدمی که اعتماد به نفس داره دیگه باید بشینه تو خونه.نه آدم همیشه باید به دنبال ترقی باشه.
اما باید خودشو دوست داشته باشه و احساس کمبود نکنه و به خودش افتخار کنه و خودشو بپذیره.
اعتماد به نفس نباید عامل خارجی داشته باشه که با از بین رفتن یا نبود اونها از بین بره.بلکه باید عامل درونی داشته باشه.
من هم مثل شما کمالگرام اما واسه خوب بودن و راضی بودن از خود حتما نباید مشهور بود. یا حتما نباید بقیه ی دنیا به شما بگن شما زیبایین تا شما به این باور برسین که زیبایین.
خودتون باید از درون، خودتون رو زیبا ببینین و زیبا بدونین.وگرنه بازیگرها یا مدل های زیبا میان و میرن.10 15 سال زیبا هستن و بعد دیگه هیچ اسمی ازشون نیست.
ظاهر بی اعتباره و شما دارین مبنای رضایت خودتون از خودتون رو بر اساس یک معیار بی اعتبار و موقت در نظر می گیرین که حتی اگه الان به هدفتون برسین 20 سال دیگه افسرده میشید چون رفته رفته اونو از دست می دید.
مشکل شما نداشتن شهرت نیست. مشکل در درون شماست.
هدفم شهرت خیلی خاص نیست مثلا 1بازیگر خیلی معروف بشم یا خیلی اسم در کنم
دوست دارم 1چیزی ازم بمونه
من فکر می کردم معنی اعتماد به نفس 1 چیز دیگه ست شایدم شما درست بگین اعتماد به نفسم کمه اما من فکر میکردم اعتماد به نفس دارم چون خودمو دوست دارم و همش به پیشرفت خودم فکر می کنم
اینکه میگم از خودم راضی نیستم منظورم اینه وقتی به گذشته ام مثلا 1سال قبل ام فکر می کنم میبینم کاری نکردم که مفید باشه یا الکی عمرمو گذرونم
ممنون جواب دادین