نوشته اصلی توسط
شیدا.
با سلام خدمت خانم فرشته ی مهربان،
همیشه از پستها و راهنماییهای شما نکات مفیدی یاد گرفتم و گاهی بعد از مدتها که تاپیک جلو رفته و مراجع تغییرات شرایطش را گزارش کرده متوجه شدم که چطور در ابتدای کار نکاتی را دیدید و هوشیارانه راهنمایی کردید.
حتی در مورد روابط قبل از ازدواج و دختر خانمهایی که مشکل این چنینی داشتند راهنماییهاتون به نظر من به جا و مناسب بود (بسته به شرایط مراجع و نوع رابطه و ... )
اما این پست را واقعا نتونستم هضم کنم !!
کاملا واضح هست که اون آقا براش روابط این خانم مهمه. مخصوصا خانم مطلقه ای که چند سالی هم خارج از کشور بوده و به قول خودش روابطی داشته.
این که ایشون بخواد با این جواب اون آقا را گول بزنه اصلا کار درستی نیست.
به هر قیمتی که نمی خواد ازدواج کنه. چرا باید به قیمت آزار دادن و گرفتن اعتماد یه آدم دیگه و گول زدنش و .... ازدواج کنه.
اگر فردا اون آقا بفهمه این خانم یکسال و نیم صیغه یا عقد کسی بوده و .... چی به سر اعتماد و زندگیش می آد؟
این خانم قبلا دو بار ازدواج کرده و باید هر دوبار را به اون آقا بگه. اگر رابطه دیگه ای هم داشته باید اونها را هم بگه.
حالا اگر یک خطبه بین خودشون خوندن، اصل قضیه و اون چیزی که هدف آقا از سوالش هست را رد نمی کنه.
می بینید الان چه حساسیتی به مهریه دارند؟ نمی گم حتما، ولی شاید یکی از دلایلش ازدواج قبلی آقاست و تاوانی که بابت مهریه سنگین در ازدواج قبلی داده (شاید. چون معمولا آقایون در ازدواج دوم به هیچ وجه زیر بار مهریه سنگین نمی رن)
فردا هم که متوجه بشه همسرش بعد از طلاق روابطی داشته، یه بی اعتمادی و بدبینی جدید به کلکسیون مشکلاتش در ازدواج و رابطه با خانمها اضافه می شه.
بهتره این خانم راستش را بگه.
اگر کارش به نظر خودش درست بوده و مشکلی نداشته بگه. اون آقا هم بخواد قبول می کنه، نخواد می ره.
این خانم هم با کسی باید ازدواج کنه که هم عقیده و هم فکر خودش باشه. صیغه شدن و پاسخ دادن به نیازهاش را به این روش بپذیره.
دقت کنید که این خانم نمی گه اشتباه کردم،
پشیمونم،
فکر می کردم ازدواجمون دائمی می شه،
یا ...
خیلی عادی از اون رابطه حرف می زنه و به نظرش کار درستی کرده. کار درست که نیاز به مخفی کاری نداره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)