به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    سلام

شما وقتی مهریه رو اجباری میکنید و جهیزیه ای خونه همسرت نمیبری پیش زمینه فکری بدی در همسرت ایجاد میکنی و طرف مقابل حس میکنه شما میخوای ازش سوء استفاده کنی،حالا ممکنه 1000 سکه مهریه تعیین کنی ولی زمان جدایی یک سکه رو هم نگیری

ابفاقا من خودم با مهریه موافق نیستم چون حالت خرید و فروش داره ولی تو مملکت ما لازمه . درسته ارزش زن به مهریه نیست ولی متاسفانه طوری جا افتاده که اگر زنی مهریه نذاره انگار ارزشی واسه خودش قائل نبوده . و اولین کسی که سو استفاده میکنه همون مرده.
    یعنی به نظر شما دختری که مهریه اش 10 سکه باشه رو سریع میبرن طلاق میدن و دختری که مهریه اش 1000 سکه باشه حرف حرف اونه و زندگیش بدون مشکل خواهد بود و به طلاق نمیرسه

مرد اگه نخواد با زن ادامه بده حتی اگر کل زمین مهریه همسرش باشه بازم طلاقش میده و یک لحظه با اون زندگی نمیکنه

برای مردها ارزش زن به مهریه نیست و اگر هم باشه زنی با ارزشه که مهریه کمتری داره ،زنی که با مهریه کم ورد زندگی یک مرد شده یعنی همون اول کار انسانیت و شخصیت خودشو نشون داده و با اینکار بار سنگینی روی دوش مرد گذاشته که هر مردی که کمی وجدان داشته باشه نمیتونه از این فداکاری چشم پوشی کنه

اما اگر مرد بیوجدان باشه حتی برای مهریه سنگین هم میتونه طوری زندگی رو به کام همسرش تلخ کنه که زن مهریه اش رو ببخشه و جونشو برداره و فرار کنه (همون اصطلاح معروف که مهرم حلال جونم آزاد)

مردی که با زنی ازدواج کرده که مهریه سنگینی براش در نظر گرفته همیشه این حس در اون بوجود میاد که اون زن از همون ابتدا به فکر سوء استفاده از اون بوده

حالا ممکنه مرد خیلی داغ باشه و خیلی با عشق و علاقه مهریه رو بپذیره ولی بعد از اینکه چند سال از زندگی مشترک گذشت و تب عشق و عاشقی خوابید و مشکلات نمایان شد اون موقع مرد متوجه میشه چکار کرده

ولی این اقا چون یکبار سابقه ازدواج و طلاق داره کمی پخته تر به مهریه فکر میکنه حالا یا قبلا به همسرش مهریه داده یا بخاطر مهریه احمقانه ای که در نظر گرفته تاوان بدی داده و در خیلی از مسائل مجبور شده کوتاه بیاد تا مهریه نده

مهریه همونطور که از اسمش پیداست ابزاریه برای وارد کردن مهر و صمیمیت در دل زن و مرد !!!!!

حتما باید شوهر شما به مهریه ای که برای اون در نظر گرفتید رضایت داشته باشه

ضمنا اینهمه که دخترا موقع در نظر گرفتن مهریه به اسلام و سنت ها علاقه مند میشن !!!! باید این مسئله رو در نظر بگیرن که زن برای مرد باید مهریه ای در نظر بگیره که مرد در همون لحظه توان پرداختش رو داشته باشه

در ضمن معلومه که این مرد باید روی این موضوع حساس باشه چون اولا شما سابقه طلاق رو دارید پس احتمال اینکه بازم طلاق بگیرید بالا میره و در ثانی اون مرد هم طلاق رو یکبار از نزدیک لمس کرده پس میدونه که جملاتی مثل اینکه مهریه رو کی داده و کی گرفته صحت نداره

خانم عزیز اگر قصد ازدواج با این آقا رو دارید مهریه ای براش در نظر بگیرید که به اون رضایت داشته باشه

ضمنا اگر وظیفه ایشون میدونید که مهریه بیاره (که هیچ کجا اجباری در این خصوص نیست) پس وظیفه شماست که جهزیه ببرید

2. کاربر روبرو از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 08 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)