سلام
Maryy: من اینجا کمی از مسائل خصوصی ام رو گفتم و نمیخوام که اسم کشور رو ببرم چون نمیخوام که احیانا بعدها کسی منو اینجا بشناسه. من اصلا تا حالا به زندگی در خارج از کشور فکر نکردم و اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه چون هیچوقت دنبالش نبودم و از کسی هم پرس و جو نکردم، با اینکه دوستانی دارم که در اونجا زندگی میکنند و باهاشون در ارتباطم ولی تا حالا اصلا از این جور مسائل ازشون نپرسیدم.
مسئله بامزه اینجاست که تا حالا اصلا نشده که به جز 2 یا 3 بار اونهم به مدت خیلی کم شاید فقط در حد 3 روز از خانواده ام دور بودم و دقیقا نمی دونم که چقدر به خانواده ام وابستگی دارم. شناخت نسبی که از خودم دارم فکر میکنم خیلی وابسته نباشم ولی در این بین دوری از مادرم برام خیلی سخته
Deljoo-deltang:
1- آیا برنامه بلند مدتی برای زندگیت داری (به طور مستقل)؟
غیر از برنامه های معنوی نظیر تشکیل خانواده و تربیت فرزندان صالح، برنامه های کاری و تحصیلی زیادی برای خودم دارم، در کنار گسترش فعالیت های حرفه ایم میخوام که درسم رو ادامه بدم و برام خیلی مهمه که به صورت آکادمیک هم فعالیت بکنم و یکی از برنامه های جدیم که افق چندین ساله خواهد داشت، فعالیتهای علمی است
2- اهدافت در زندگی چه چیزهایی است؟
مهمترین هدفم در زندگی کسب رضای خداست که میخوام از تمام استعدادهای وجودم استفاده کنم تا هیچوقت اون دنیا در پیش خداوند خجل نشم. یعنی در راستای این هدف هم میخوام در زمینه اجتماعی رشد کنم و به انسانها و مخصوصا به پیشبرد علم موثر باشم و هم میخوام آرامشم رو به زندگی خصوصی ام بدم و میخوام با همسرم یه زوجی باشیم که الگوشون ائمه باشند و میخوام که یکی از دستاوردهای زندگی ام تربیت فرزندان صالح باشه.
3- میزان وابستگیت به خانواده ات و دوستات چقدر است؟
به دوستان که اصلا وابستگی ندارم ولی به خانواده ام فکر میکنم در حد نرمال وابسته باشم و این وسط فکر میکنم دوری از مادرم برام خیلی سخت باشه
4- تا به حال تجربه دوری از خانواده رو داشته ای؟ به چه مدت؟
در جواب ماری هم گفتم که تا الان تجربه دوری از خانواده نداشتم و در حد 2 یا 3 بار اونهم به مدت خیلی کوتاه مثلا سفرهای 3 روزه.
5- میزان سازگاریت با محیط ها و شرایط جدید در زندگیت چقدر است (از دید خودت یا اطرافیانت)؟
از دید اطرافیان در حد خیلی خوب ولی از نظر خودم در حد نرمال
هر چند که جنس تغییر شرایط محیط زندگی اصلا قابل قیاس با تغییر شرایطی که تا الان داشتم نبوده.
6- نحوه برخودت با مشکلات جدید چگونه است و فکر می کنی تواناییت در مواجهه با مشکلات جدید چگونه است؟
معمولا اولین چیزی که به فکرم میرسه اینکه راه حل چیه و از خودم در برابر مشکلات جدید میپرسم که چه راهکاری برای الان دارم؟
ولی بازم میگم که جنس مشکلات خیلی با هم فرق میکنند و یه چیزی مثل تغییر محل زندگی رو من تا به الان اصلا نداشتم، اینم بگم که من خیلی رو وطنم تعصب دارم و این منو خیلی مردد میکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)