وقتی با هم خوبیم هیچ مشکلی نیست هم من هم اون همه جور از نظر کلامی واس هم کم نمیزاریم....البته وقتی خوبیم... خصوصیات خوبش اینه که میدونم بم وفاداره و بام سیر میشه. وقتی خوبیم خیلی مهربونه..ادم کاریه..دوست باز و رفیق باز نیست..با خداست..دلم خوش بود که سالمم هست.ولی الان متوجه شدم که وقتی عصبانی میشه خیلی ضعیفه و سیگار میکشه..این الان یه مشکل شده.ی مشکل مهم
تا وقتی که هر چی بگه گوش کنم خوبه خوبه..مثلا اگه حوصله ارایش داشته باشمو بخام یکم ارایش کنم های یه جوری نگام میکنه و میگه چرا اینقد خودتو زشت میکنی..من از ارایش کردن خوشم میاد یکم ارایش میکنم ولی های اعتماد بنفسو ازم میگیره.. وقتی میریم خونه بابام اینا اگه کوچکترین چیزی بگه و مثلا نظرم یچی دیگه باشه از دماغم درمیاره و همه رو با کاراش متوجه میکنه..خونه باباش باشم اگه حالم بد باشه و یکم تو خودم باشم داستان درست میکنه...اگه کوچکترین نظر در مورد ی رفتار یا کار خونوادش بدم جبهه میگیره.. خاهر خودشم راه دوره.تفاوت راهشونم مثه ماست..شوهرش خیلی درکش میکنه و همش میارتش اینجا با اینکه خاهرش سال به سال خونه خونواده شوهرش نمیره..اگه بگم شوهره خاهرت خیلی خوبه و اصن خاهرت راه دور حالیش نمیشه سریع میگه تو ... اونارو نخور..تو انگشت کوچیکه خاهرمم نمیشی...اینقد واسم درد داره این حرفا که میمیرم از تحقیراش...الان دیگه وقتی داره دعوا میشه لال میشم سکوت میکنم تا فروکش شه..همه حرفاشو میزنه اخرشم نمیاد جلو.باز من باید برم منت کشی.. ولی بعضی اوقات خیلی حرفاش سنگینه و منم از کوره در میرمو هر چی فحش بده میگم خودتی بی لیاقت....
راستش اخلاق گندش کوپی اخلاق گند باباشه...با همه همینجوریه...ولی خوب فحش نمیده..اگه مثلا خاهر کوچیکش یچی بگه ضایش میکنه و اگه مامانش بش زیاد گیر بده میگه تو چیکارم داریو ازین حرفا...ولی همه فحش و بددهنیاش مال منه...
با موضوع سیگار کشیدنش در مواقع عصبانیت چیکار کنم؟؟ بابا منم میبرم...پس منم باید برم سیار بکشم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)