من دیروز براتون نوشته بودم متاسفانه با پیغام سه پست مواجهه شدم بعدش نوشته هام پاک شد ..دوستان کسی میدونه این سه پست از چه ساعتی کنتورش ریست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!!!!
اما خانم گلنا...بهترین کار برای شما صبر هستش...ببنید شما این طوری فرض کنید به فرض الان عقد کنید یه سال دیگه خدمت اقا تموم شه بعد این یه سال یه سال هم ایشون خودشونو جمع و جور کنند میشه چقدر توی عقد دو سال ؟؟ البته من دوست داشتم این اتفاق بیفته...ولی اگه شما این یه سالو صبر کنید..بعدش این اقا بعد خدمت سریع کاری پیدا می کنند انشالله بعدش شما عقد کنید دیگه به جای دو سال یه سال توی عقد باشید چه اشکالی داره و بازم میشه همون حالت قبل..با این تفاوت که یه سال کم تر عقد بودید..البته درسته سخته براتون..ولی خب ببنید اگه بخواید اصرار کنید شاید بدتر شه وضع..از طرفی به اون اقا هی بگید مامامنم مخالفه و.. باعث میشه از الان یه گاردی بگیره خواه ناخواه اون اقا هر چقدر هم خوب باشه این سختی ها یادش میمونه و بعد ها انشالله اگه قسمت هم باشدی وازدواح کنید توی روابط ایشون با مادرتون تاثیر خواهد گذاشت...
سعی کنید به راه کار هایی کاری کنید که این یه سال بهتون سخت نگزره چون این قسمتش دست شماست..این قسمت یه سال خدمت دست هیچکی نیست و باید طی بشه حالا که مخالفت هستش اونم فقط برای همین یه موضوع یه سال دیگه صبر کنید..بعدش ایشون میتونند حدود هشت ماه دیگه فرایند خواستگاری رو شروع کنند این خودش یه دلگرمی میشه برای هر دوی شما..تا بخواید عقد رسمی کنیدایشون خدمتش تموم شده ..بعدش هم انشالله بقیه ماجرا..
به خونوادتون صحبت کنید که با خواستگاری تا تا چند ماه دیگه همون اواخر خدمت موافقت کنند..این به نظرم بهترین راه هستش..و بهترین دلگرمی برای شما ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)