آرام جان سلام
نمی دونم مشکل من چیه که حتی از طریق تالار هم و ارتباط مجازی هم وابسته میشم و تحمل درد دوستامو ندارم .
باز خدا رو شکر مدیر تو لحظات حساس میاد یه مرفین بهمون تزریق میکنه تا درد مون آروم بگیره . خداییش وقتی من پستای مدیرو میبینم به ضعفهای خودم بیشتر پی میبرم چند بار میخونمشون و نکته برداری میکنم .
خب آرام خانم من ازت شاکیم چون نه تنها من بلکه هیچ کدوم از بچه های تالار ازت خسته نشدیم و اتفاقا همهمون داریم گام به گام لحظه های زندگیمونو پشت سر میذاریم و لحظه های خوش ناخوش زندگیمونو برا هم ارسال میکنیم تا قدم بهتری برداریم .
تاپیک حالو احوال برا چی ایجاد شده برا همین فوران های ناگهانی منو شما که مقطعیه و به قول مدیر فروکش خواهد کرد . برا اینکه حال خوب یا بد امروز مونو با دوستامون اشتراک بذاریم تا در شادی غم کنارمون باشا و احساس تنهایی نکنیم
آرام خانم کدوم روانی به شما گفته روانی که قصد داری بری خودتو بستری کنی هاااااااااااااااااااا
تو از کی درس دکتری خوندی اونم تو رشته مغز و اعصاب که متوجه شدی مشکل مغزی داری هاااااااااااااااااااااااا اا
ناراحتم کردی ولی میخوام بدونم تو تا با این همه مهربونیت تا حالا چه بلایی سر شوهرت یا علی پسرت آوردیکه به این نتیجه رسیدی اونا از دست تو امنیت ندارن هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا
اینو برادرانه به عنوان کسیکه پاش به دادگاه باز شده میگم جملات بالارو هرگز پیش همسرت تکرار نکنی که از لحاظ قانونی برا خودت دردسر بزرگی درست خواهی کرد و فرزندتو ازدست خواهی داد و حق دیدنشو از راه دور هم نداری
توکه اینو نمیخوایی میخوایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرام گفتی قرص مصرف میکنی برا چی برا بارداری یا بیماری افسردگی . میدونی مصرف همین قرص میتونه برات دردسر درست کنه ؟؟؟
من دوست شما نیستم که هر روز بهت سر زده باشم تا امروز بگی از من خسته شدین و اجرتون باشهدا من امروز برا تو یک مهمانم . چندتاد جمله بالارو برات نگفتم که چشم گوشت باز بشه و برا خودت مشکلاتتو بیشتر کنی . گفتم که بدونی این راهی که بیهوده از سر بی حوصله گی بیکاری و کاملا الکی شروع کردی میتونه تا کجاها پیش بره .
و نه تنها آبروی خودت بلکه آبروی چندین ساله پدرتو ببری و آینده فرزندت علی خراب کنی و به گند بکشی .
آرام خانم تا تنها میشی یا بیکار به این حرفا فکر نکن . عاقبت نداره . تو رفیق از جنس خودت تو سن خودت نداری کمی هم وقتتو با اون پر کنی . بری خونش مهمونی یا بیاد خونت مهمونی ؟؟؟؟؟؟؟
شرط میبندم سر بطری آب از سقا خونه امام رضا ع چند روز دیگه مثل قبلا از نوشته هات پشیمون بشی
آرام خانم ببخشید آشفته مرد . مشکلت اینکه تو زندگیت نمیتونی حتی با کمترین درآمد شوهرت یه برنامه خوب و شاد پیاده کنی .
حق داری از من ناراحت بشی و منو دوست خودت ندونی عیبی نداره . اجرت با شهدا
من دارم برا دوستم دعا میکنم نه برا شما برو مزاحم نشو . بدرود

من دارم برا دوستم دعا میکنم نه برا شما برو مزاحم نشو . بدرود

علاقه مندی ها (Bookmarks)