ممنون آقای محمد 93 از توضیحتون!
فکر کنم تیپ شخصیتی من که درسته ولی بعضی جاهاش خیلی اغراق آمیزه.ولی وقتی به معنی حروفش دقت می کنم مثلا برونگرایی احساسی و... می بینم کاملا درسته.
کاربران هم احتمالا تو تاپیک تصویر ذهنی اساسا بتونن تقلب بکنند!!!:)
ولی شما اگر تو اون تاپیک شرکت می کردین من از این تصویر ذهنی تقلب نمی کردم.شرکت کنید لطفا!
این جدول هم تو لینک آقای صحت بود فکر کنم تو فهم کمک می کنه:
حالا این روابط را که آقای صحت گفتند یه چند تایی چک کردم. دیدم این طوری خیلی سخت میشه که!
آدم فکر می کنه در ابتدا با شخص مشابهش خوبه ولی در نهایت ممکنه خیلی بد باشه! فکر نکنم در این حد درست باشه.
مثلا E یعنی برون گرایی. خب برونگرا داریم تا برون گرا! یکی خیلی برون گراست. یکی یکم.
منظورم اینه ممکنه درصدش مهم باشه و...
کلا آیا باید این ها را هم در نظر گرفت واقعا؟
یکی پیدا بشه تمام معیارهای اصولی را داشته باشه ولی طبق این تست.....(دیگه چنین همسری نیست در جهان میشه که!!!)
من می گم آدم تو دوران آشنایی اگر جذب شخصیت طرف مقابل بشه یعنی تیپ هاشون به هم می خوره. یه جورایی تو به دل نشستن انگار تاثیر داره. آیا درست فکر می کنم؟
آقای صحت تو اون لینکی که بهتون پیشنهاد دادم فکر کنم آزمون خانه .درخت. آدم را گرفته بودند.آزمون های دیگه هم انگار می گیرن. ولی من خودم می گم اگه آدم شک داشت و یه جورایی تو رابطه احساس ناامنی می کرد بره مشاوره. وگرنه ممکنه هیچ کس به آدم نخوره!!! ( نمی دونم درست فکر می کنم یا نه)
آزمون خانه ــ درخت ــ آدم House – Tree – Person test

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)